O Βαρουφάκης περιοδεύει στην Ευρώπη με στόχο την αποκατάσταση της δημοκρατίας

 

590_a04ebc044c164c3526413371b1cdbe26Το ευρωπαϊκό του όραμα ξεδιπλώνει ο πρώην υπουργός οικονομικών Γ. Βαρουφάκης, εν όψει και της έλευσης των μυστηριωδών «1.101». Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Δ. Στράτου, ο πρώην υπουργός Οικονομικών βρέθηκε στη Βαρκελώνη, όπου συναντήθηκε με τη δήμαρχο Α. Κολάου. Έβγαλαν μάλιστα και κοινή δήλωση, στην οποία αναφέρουν ότι «μια άλλη Ευρώπη είναι εφικτή και θα τη δημιουργήσουμε μαζί».

Στη σχετική ανακοίνωση του γραφείου του Γ. Βαρουφάκη επισημαίνεται επίσης ότι ο ίδιος, η δήμαρχος Βαρκελώνης και ο αντιδήμαρχος Τζ. Πισαρέλο «θα είναι μεταξύ των Ευρωπαίων που θα δουλέψουν μαζί με στόχο την αποκατάσταση της δημοκρατίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο» αλλά και σε επίπεδο δικτύου πόλεων, κοινοτήτων, δήμων και περιφερειών.

Ο πρώην υπουργός συνεχίζει την ευρωπαϊκή περιοδεία του, καθώς αύριο θα συμμετάσχει σε συζήτηση για τον εκδημοκρατισμό της Ευρωζώνης, στην Κοΐμπρα της Πορτογαλίας, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι ομιλητής σε αντίστοιχες εκδηλώσεις στο Λονδίνο και στην Οξφόρδη

src src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τριήμερη διαμονή στην Πορόια Σερρών από το Thessaloniki Sightseeing

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα στο Epavlis Hotel στην περιοχή Πορόια Σερρών. Και ολοήμερα εισιτήρια με το open bus του Thessaloniki Sightseeing για τους υπόλοιπους 2 νικητές. Διοργάνωση διαγωνισμού: Thessaloniki Sightseeing (thessaloniki-sightseeing.com) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη […]

people-space-right-now-nasa

Σμήνη από ΑΤΙΑ στον πλανήτη Ήλιο! [Βίντεο]

Μία ακόμη φωτογραφία τραβηγμένη από την δορυφορική κάμερα του Stereo Ahead COR2 που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του ήλιου μας, περίπου 180 εκατομμύρια μίλια μακριά από τη Γη. Παρατηρήστε αυτά τα Άγνωστα Ιπτάμενα Αντικείμενα τα οποία κινούνται σε ομάδες των εννέα, μια ακόμη απόδειξη ότι δεν είμαστε μόνοι.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):