Νέα γενιά V40 από τη σουηδική VOLVO

v40

v40

Σύμφωνα με αναφορές στον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο, η Volvo ετοιμάζει να παρουσιάσει μέχρι τις αρχές του 2018 ένα μικρό SUV με πιθανή ονομασία XC40.

Αυτό που επιβεβαίωσε η Volvo είναι ότι τα νέα compact μοντέλα της θα βασίζονται σε μία νέα διαμορφώσιμη πλατφόρμα (CMA) και θα κατασκευάζονται στη Ghent (Γάνδη). Χάρη σε αυτή τη νέα πλατφόρμα η γκάμα των μικρών μοντέλων της Volvo θα επεκταθεί και μόλις παρουσιαστεί θα αποτελέσει την βάση και για τα V40 και V40 Cross Country.

Μέχρι τώρα, η Volvo έχει επενδύσει 200 εκατομμύρια ευρώ στο εργοστάσιο της Γάνδης για να προετοιμαστεί για την παραγωγή της πλατφόρμας CMA (Compact Modular Architecture).

Διάβασε περισσότερα για τα νέα κόμπακτ μοντέλα που ετοιμάζει η Volvo στους παρακάτω υπερσυνδέσμους.

src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

siesta-nap-noonday-sleep-good-for-health

Ο μεσημβρινός ύπνος κάνει καλό στην υγεία σύμφωνα με μελέτες σε Αθήνα και Βοστόνη

Ο ύπνος αποτελεί μία βραχυπρόθεσμη ανάκαμψη του χρόνου, ένα ευχάριστο διάλειμμα στην πολυάσχολη καθημερινότητα λεει ο καθηγητής Göran Hajak, επικεφαλής ιατρός της ψυχιατρικής, ψυχοθεραπείας και ψυχοσωματικής ιατρικής κλινικής στο Μπάμπεργκ της Γερμανίας . Εξηγεί ότι είναι σημαντικό να χαλαρώνει το σώμα και η ψυχή και να «σβήνει» ολόκληρο το ψυχοσωματικό σύστημα εξαλείφοντας τους παράγοντες που […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):