Νέα γενιά V40 από τη σουηδική VOLVO

v40

v40

Σύμφωνα με αναφορές στον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο, η Volvo ετοιμάζει να παρουσιάσει μέχρι τις αρχές του 2018 ένα μικρό SUV με πιθανή ονομασία XC40.

Αυτό που επιβεβαίωσε η Volvo είναι ότι τα νέα compact μοντέλα της θα βασίζονται σε μία νέα διαμορφώσιμη πλατφόρμα (CMA) και θα κατασκευάζονται στη Ghent (Γάνδη). Χάρη σε αυτή τη νέα πλατφόρμα η γκάμα των μικρών μοντέλων της Volvo θα επεκταθεί και μόλις παρουσιαστεί θα αποτελέσει την βάση και για τα V40 και V40 Cross Country.

Μέχρι τώρα, η Volvo έχει επενδύσει 200 εκατομμύρια ευρώ στο εργοστάσιο της Γάνδης για να προετοιμαστεί για την παραγωγή της πλατφόρμας CMA (Compact Modular Architecture).

Διάβασε περισσότερα για τα νέα κόμπακτ μοντέλα που ετοιμάζει η Volvo στους παρακάτω υπερσυνδέσμους.

src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

candles-fairy-shop-neraidokosmos-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 παιδικές χειροποίητες λαμπάδες με νεράιδες, ξωτικά και μαριονέτα Πινόκιο

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) παιδικές χειροποίητες λαμπάδες με πορσελάνινες νεράιδες, φιγούρες ξωτικού, ή με ξύλινη μαριονέτα Πινόκιο για μαγικές λαμπάδες, προσφορά του Fairyshop.gr! Διοργάνωση διαγωνισμού: Infokids.gr Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 27 Μαρτίου 2012 (14.00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού επισκεφτείτε αυτήν τη σελίδα.   Λεπτομέρειες διαγωνισμού […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):