Μύθος ή Πραγματικότητα το σύνδρομο της βραχείας μνήμης του εκλογικού σώματος [video]

myth-reality-syndrome-short-memory-electorate-video-newsfeast

myth-reality-syndrome-short-memory-electorate-video-newsfeast
Είναι αδιαμφισβήτητο πως τις μέρες των εκλογών ο Έλληνας ψηφοφόρος χρησιμοποιεί τις πιο πρόσφατες μνήμες που έχει σε σχέση με το πολιτικό τοπίο και αυτό επιβεβαιώνεται με το γεγονός ό,τι τα πολιτικά κόμματα της χώρας επιλέγουν προεκλογική εκστρατεία όσο πιο κοντά στην ημέρα των εκλογών μπορούν. Και αν δεν υπήρχε η συνεχής υπενθύμιση του  Γενικού Εφόρου Εκλογών για την Εκλογική Νομοθεσία, η οποία απαγορεύει τη διαφήμιση την ημέρα των εκλογών είναι σίγουρο πως όλα τα πολιτικά κόμματα της χώρας θα την είχαν σε πρώτη επιλογή!

Το σύνδρομο της βραχείας μνήμης, παρουσιάζεται μόνο κατά τη διάρκεια της ασκήσεως του εκλογικού μας δικαιώματος!

Από την άλλη βέβαια, πρέπει να επανεξεταστεί η τήρηση του προαναφερθέν εκλογικού νόμου, ο οποίος εκτός των άλλων, απαγορεύει και την εγκατάσταση ή διατήρηση εκλογικών επιτελείων, που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τις εκλογές, κατά την ημέρα της ψηφοφορίας ή την παραμονή τους, έξω από τα εκλογικά κέντρα.

Παρακολουθείστε το παρακάτω βίντεο, έξω από πολιτικές επιρροές και τυχόν πολιτικές στρατεύσεις που μπορεί να σας κάνουν να αντιδράσετε, λόγω των «συγγενικών» σε απόψεις πρόσωπα που εμφανίζονται στο βίντεο και Δείτε την ουσία που μας παρουσιάζεται!

Ευχαρίστως να παρουσιάσουμε παρόμοια βίντεο που καυτηριάζουν άλλα πολιτικά κόμματα, αρκεί να μας τα στείλετε!

src: NewsFeast

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

yamaha-motor-greece-mt09-japan-croatia-travel-competition

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ταξίδι στην Κροατία για την παρουσίαση της Yamaha MT-09

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ταξίδι στην Κροατία σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, για να ζήσεις ένα συναρπαστικό πρόγραμμα 2 ημερών, καθώς και να δεις από κοντά την παρουσίαση του MT-09 και να έχεις την ευκαιρία για μια μοναδική οδηγική εμπειρία. Διοργάνωση διαγωνισμού: Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε. (Yamaha Motor Greece) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμός: Δευτέρα […]

mls-iqtalk-atlas-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να κερδίσεις δώρο ένα MLS iqtab Atlas από Yesradio.gr

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) MLS iqtab Atlas από Yesradio.gr. Διοργάνωση διαγωνισμού: MLS Making Life Simple, Yes! (Yesradio.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 05 Φεβρουαρίου 2016 (24:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο και κερδισε το δωρο […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):