Μύθος ή Πραγματικότητα το σύνδρομο της βραχείας μνήμης του εκλογικού σώματος [video]

myth-reality-syndrome-short-memory-electorate-video-newsfeast

myth-reality-syndrome-short-memory-electorate-video-newsfeast
Είναι αδιαμφισβήτητο πως τις μέρες των εκλογών ο Έλληνας ψηφοφόρος χρησιμοποιεί τις πιο πρόσφατες μνήμες που έχει σε σχέση με το πολιτικό τοπίο και αυτό επιβεβαιώνεται με το γεγονός ό,τι τα πολιτικά κόμματα της χώρας επιλέγουν προεκλογική εκστρατεία όσο πιο κοντά στην ημέρα των εκλογών μπορούν. Και αν δεν υπήρχε η συνεχής υπενθύμιση του  Γενικού Εφόρου Εκλογών για την Εκλογική Νομοθεσία, η οποία απαγορεύει τη διαφήμιση την ημέρα των εκλογών είναι σίγουρο πως όλα τα πολιτικά κόμματα της χώρας θα την είχαν σε πρώτη επιλογή!

Το σύνδρομο της βραχείας μνήμης, παρουσιάζεται μόνο κατά τη διάρκεια της ασκήσεως του εκλογικού μας δικαιώματος!

Από την άλλη βέβαια, πρέπει να επανεξεταστεί η τήρηση του προαναφερθέν εκλογικού νόμου, ο οποίος εκτός των άλλων, απαγορεύει και την εγκατάσταση ή διατήρηση εκλογικών επιτελείων, που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τις εκλογές, κατά την ημέρα της ψηφοφορίας ή την παραμονή τους, έξω από τα εκλογικά κέντρα.

Παρακολουθείστε το παρακάτω βίντεο, έξω από πολιτικές επιρροές και τυχόν πολιτικές στρατεύσεις που μπορεί να σας κάνουν να αντιδράσετε, λόγω των «συγγενικών» σε απόψεις πρόσωπα που εμφανίζονται στο βίντεο και Δείτε την ουσία που μας παρουσιάζεται!

Ευχαρίστως να παρουσιάσουμε παρόμοια βίντεο που καυτηριάζουν άλλα πολιτικά κόμματα, αρκεί να μας τα στείλετε!

src: NewsFeast

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Κερδίστε το HTC Explorer με οθόνη αφής 3,2 ιντσών και λειτουργικό Android και HTC Sense

Διαγωνισμός:  Κερδίστε το HTC Explorer με οθόνη αφής 3,2 ιντσών, λειτουργικό Android και HTC Sense με ταχύτητα επεξεργαστή  στα 600 MHz. Διοργάνωση διαγωνισμού: Digitallife Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 ( 24:00 ) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Αφήστε το σχόλιό σας κάτω από αυτό εδώ το post ή κάτω από το αντίστοιχο post στο facebook ή κάτω από το αυτό το post στο Google+ και […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):