Jyoti Amge: Η πιο κοντή γυναίκα στον κόσμο

jyoti-amge-shortest-woman-world-guinness-record

jyoti-amge-shortest-woman-world-guinness-record

Η Jyoti Amge είναι μόλις 62,8 εκατοστά, όσο περίπου το ύψος που έχει ένα βρέφος ενός, μόλις, έτους και τραβάει τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση. Το περιορισμένο της ύψος οφείλεται σε μία αυξητική ανωμαλία που ονομάζεται αχονδροπλασία. Είναι 20 ετών, αλλά το ύψος της δεν ξεπερνάει τα 62,8 εκατοστά και αυτό το γεγονός την κατατάσσει σύμφωνα με το ρεκόρ guinness ως την πιο κοντή γυναίκα του κόσμου!

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του Jimmy Kimmel στο ABC:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Η μάχη στα Γαυγάμηλα: Ο Μέγας Αλέξανδρος συντρίβει το στρατό του Δαρείου και κατακτά την Περσική Αυτοκρατορία [Βίντεο]

Ο Μέγας Αλέξανδρος συντρίβει το στρατό του Πέρση Δαρείου Γ’ του Κοδομανού, στην πεδιάδα των Γαυγαμήλων. Με τη νίκη του αυτή, ο μέγας στρατηλάτης  ολοκληρώνει την κατάκτηση της περσικής αυτοκρατορίας. Κατά τη διάρκεια της μάχης σκοτώνεται ο Βουκεφάλας, το αγαπημένο του άλογο.

goodys-mtv-music-channel-competition-free-meal

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις γεύμα Goody’s αξίας € 25 κάθε εβδομάδα ή άλλα απίθανα μουσικά δώρα από το MTV!

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) γεύμα Goody’s αξίας €25 (είκοσι πέντε ευρώ) κάθε εβδομάδα ή άλλα απίθανα μουσικά δώρα , προσφορά των εστιατορίων Goody’s και του MTV! Διοργάνωση διαγωνισμού: Goody’s, MTV Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν τη […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):