Jyoti Amge: Η πιο κοντή γυναίκα στον κόσμο

jyoti-amge-shortest-woman-world-guinness-record

jyoti-amge-shortest-woman-world-guinness-record

Η Jyoti Amge είναι μόλις 62,8 εκατοστά, όσο περίπου το ύψος που έχει ένα βρέφος ενός, μόλις, έτους και τραβάει τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση. Το περιορισμένο της ύψος οφείλεται σε μία αυξητική ανωμαλία που ονομάζεται αχονδροπλασία. Είναι 20 ετών, αλλά το ύψος της δεν ξεπερνάει τα 62,8 εκατοστά και αυτό το γεγονός την κατατάσσει σύμφωνα με το ρεκόρ guinness ως την πιο κοντή γυναίκα του κόσμου!

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του Jimmy Kimmel στο ABC:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Αεροψεκασμοί με «σφραγίδα» Harvard – Επιτέλους το παραδέχθηκαν

Η δικαίωση «τρώγεται» και κρύα. Οι χημικοί αεροψεκασμοί υφίστανται. Κουβέντα σηκώνει το αν γίνονται για το καλό ή για το κακό μας. Η επίσημη δικαιολογία των υπέρμαχων των χημικών ουρών στον ουρανό, οι οποίες διαφέρουν από τα κανονικά καυσαέρια (contrails), καθώς δεν χάνονται σταδιακά αλλά απλώνονται και γίνονται σύννεφα (chemtrails), είναι η καταπολέμηση της δήθεν «υπερθέρμανσης».

win-contest-we-love-wimbledon-tennis-competition

Διαγωνισμός “We love Wimbledon” για να Κερδίσεις 17 μοναδικά Δώρα αξίας άνω των 900 ευρώ

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 17 (δεκαεπτά) μοναδικά Δώρα αξίας άνω των € 900 (ευρώ), από 5 (πέντε) μεγάλες εταιρείες στο χώρο του ελληνικού τένις. Συγκεκριμένα, εσείς καλείστε να προβλέψετε τους 2 (δύο) φιναλίστ, το ζευγάρι του τελικού των Ανδρών και αν βρείτε και τους δύο, ή έναν από τους δύο θα μπείτε στην κλήρωση για τα δώρα. […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):