Jyoti Amge: Η πιο κοντή γυναίκα στον κόσμο

jyoti-amge-shortest-woman-world-guinness-record

jyoti-amge-shortest-woman-world-guinness-record

Η Jyoti Amge είναι μόλις 62,8 εκατοστά, όσο περίπου το ύψος που έχει ένα βρέφος ενός, μόλις, έτους και τραβάει τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση. Το περιορισμένο της ύψος οφείλεται σε μία αυξητική ανωμαλία που ονομάζεται αχονδροπλασία. Είναι 20 ετών, αλλά το ύψος της δεν ξεπερνάει τα 62,8 εκατοστά και αυτό το γεγονός την κατατάσσει σύμφωνα με το ρεκόρ guinness ως την πιο κοντή γυναίκα του κόσμου!

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του Jimmy Kimmel στο ABC:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Nong Han Kumphawapi red lotus lake at Thailand

Ταϊλάνδη: Η θάλασσα των κόκκινων λωτών !

Η λίμνη Nong Han Kumphawapi βρίσκεται στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη, βόρεια της πόλης Kumphawapi, και περίπου 50 χιλιόμετρα μακριά από το Udon Thani. Οι ντόπιοι την αποκαλούν «Talay Bua Daeng», που σημαίνει «Η θάλασσα των κόκκινων λωτών». Κάθε χρόνο από τον Νοέμβριο μέχρι τον Μάρτιο, στην επιφάνεια των 8.000 στρεμμάτων της λίμνης εκατομμύρια ροζ λωτοί ανθίζουν δημιουργώντας […]

win contest hyundai getz newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε δώρο 3ήμερη ενοικίαση αυτοκινήτου

Κέρδισε 3ήμερη ενοικίαση αυτοκινήτου για τον προορισμό της επιλογής σας στο διαγωνισμό, για εσάς και την παρέα σας! Περιλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες ασφαλιστικές καλύψεις, όπως κάλυψη αστικής ευθύνης, για σωματικές βλάβες περιουσίας σε τρίτους, κλοπής και φωτιάς.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):