Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα τριήμερο στην Αίγινα από το arttravel.gr

win-contest-aigina-travel-competition-arttravel


win-contest-aigina-travel-competition-arttravel

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) τριήμερο στην Αίγινα, το γραφικό νησί του Σαρωνικού Κόλπου. με διαμονή στο ξενοδοχείο Ξανθίππη.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Arttravel (Arttravel.gr)
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο και
κερδισε το δωρο του διαγωνισμού.

 

Αναλυτικά τα δώρα του διαγωνισμού

  • Στην κλήρωση θα αναδειχθεί ένας τυχερός και το δώρο περιλαμβάνει ένα δίκλινο δωμάτιο για δυο διανυκτερεύσεις με πρωινό. H εξαργύρωση του δώρου μπορεί να γίνει μέχρι τον Οκτώβρη του 2013 εκτός αργιών και εορτών και βάσει πάντα διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.

 

Ξενοδοχείο Ξανθίππη – Λεπτομέρειες

Το ξενοδοχείο Ξανθίππη είναι ένα συγκρότημα 3.500 τμ που θα σας ξελογιάσει με την ανεμπόδιστη θέα που προσφέρει προς τη θάλασσα του Αργοσαρωνικού. Αποτελείται από ένα διώροφο κτιριακό όγκο, αντιπροσωπευτικό δείγμα της δεκαετίας του ‘70. Όλα τα δωμάτια και τα διαμερίσματα σχεδιάστηκαν ώστε να παρέχουν την αίσθηση ιδιωτικής κατοικίας. Πολύ κοντά στο ξενοδοχείο βρίσκεται ένας γραφικός κολπίσκος με μια οργανωμένη μικρή παραλία για τις πρώτες βουτιές.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τριήμερη διαμονή στο Αγκίστρι από το Stephanie Rooms

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα στα ενοικιαζόμενα δωμάτια Stephanie Rooms στην παραλία Σκάλας στο Αγκίστρι. Διοργάνωση διαγωνισμού: Stephanie Rooms (agistri-rooms.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 (22:15) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):