Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 6 διήμερα φυσικής πολυτέλειας στο Alas Resort & Spa στην Ελιά Μονεμβασίας

win-contest-alas-resort-spa-elia-mani-competition


win-contest-alas-resort-spa-elia-mani-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 6 (έξι) διήμερα φυσικής πολυτέλειας στο Alas Resort & Spa στην Ελιά Μονεμβασίας, χτισμένο σε μία φυσική πτυχή του Λακωνικού κόλπου.
Διοργάνωση διαγωνισμού: National Geographic Channel Greece, Onnup, Fox.
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου (12:00)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Όροι συμμετοχής

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο και
κερδισε το δωρο του διαγωνισμού.

 

Αναλυτικά τα δώρα του διαγωνισμού

Στην κλήρωση θα αναδειχθούν 6 (έξι) τυχεροί νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν από ένα πακέτο φιλοξενίας στο Alas Resort & Spa το οποίο περιλαμβάνει:

  • Διανυκτέρευση 2 (δύο) βράδια στο Αlas Resort & Spa για 2 (δύο) άτομα με ημιδιατροφή (πρωινό και επιλογή μεταξύ μεσημεριανού ή βραδινού)
  • Fixed Menu 2 (δύο) ατόμων (τρία πιάτα και ένα ποτήρι κρασί το άτομο)

Το menu (μεσημέρι ή βράδυ) περιλαμβάνει:

  • Ορεκτικό – επιλογή από χαλούμι σε πήλινο / μενταγιόν μελιτζάνας / φύλλο κρούστας γεμιστό με φέτα /φιλέτο σαρδέλας γεμιστό με λιαστή τομάτα
  • Σαλάτα – επιλογή από:τοπικά καλοκαιρινά λαχανικά / σαλάτα με ρόκα / ελληνική σαλάτα
  • Κυρίως πιάτο – επιλογή από: ταλιατέλες με κολοκύθι / φαρφάλες με σολομό / ριζότο γαρίδας / πανσέτα χοιρινή / φιλέτο κοτόπουλου / φιλέτο γλώσσας / βακαλάος ψητός
  • 1 (ένα) ποτήρι κρασί / άτομο

Σημείωση: η σαλάτα σερβίρεται ανά 2 (δύο) άτομα, το ορεκτικό και το κυρίως είναι ατομικά.

 

Alas Resort & Spa  – Τοποθεσία

Χτισμένο σε μία φυσική πτυχή του Λακωνικού κόλπου στην αγκαλιά των κρυστάλλινων νερών της Πελοποννήσου , το Alas resort & spa βρίσκεται στο χωριό Ελιά, σε απόσταση μόλις είκοσι λεπτών από το κάστρο της Μονεμβασιάς. Σύμφωνα με την παράδοση, μία Ελιά η οποία αποτέλεσε σημείο συνάντησης των ψαράδων και των ντόπιων έδωσε την ονομασία στο χωριό μας, ενώ η ιστορική ονομασία της περιοχής ήταν Βιανδίνη, με ρίζες στους Μυκηναϊκούς χρόνους.

Με καταγάλανες και καθαρές παραλίες  ιδανικές για κολύμβηση όπως τον Μακρύ Γιαλό, τη Βιανδίνη και τα Τηγάνια, η Ελιά προσφέρεται για διακοπές με φυσική πολυτέλεια.

Η Ελιά έχει σήμερα περίπου 350 κατοίκους και διατηρεί τον μοναδικά γραφικό και φιλόξενο χαρακτήρα της με το λιμάνι και τις ψαρόβαρκες σε συνδυασμό με τα αρώματα που χαρίζουν στην ατμόσφαιρα τα γύρω ελαιόδεντρα και οι πορτοκαλιές.

Η Ελιά αποτελεί ορμητήριο για μοναδικές αποδράσεις και διαδρομές κατά τη διάρκεια της διαμονής σας καθώς μπορεί κανείς να επισκεφθεί τη Μονεμβάσια, τον Γέρακα, το Μοναστήρι της Ευαγγελίστριας, την Ελαφόνησο, τη Νεάπολη, το Γύθειο, τα σπήλαια του Δυρού, τη Σπάρτη και όλη τη Λακωνική Μάνη.

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Fitness tips: gym working out programme and diet

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 105 8μηνες συνδρομές στα top γυμναστήρια της Αττικής !

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 105 (εκατόν πέντε) 8μηνες συνδρομές στα top γυμναστήρια της Αττικής και ξεκίνα να γυμνάζεσαι για να «φτιάξεις» το σώμα που επιθυμείς και να απογειώσεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα μέσα από την συχνή άθληση. Διοργάνωση διαγωνισμού: Shape Magazine Greece Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τρίτη 03 Απριλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα διθέσιο JEEP της Babydream

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα διθέσιο 12volt JEEP της Zita toys ,σε 2 χρώματα , για να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει. Διοργάνωση διαγωνισμού: Babydream (babydream.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 1 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):