Διαγωνισμός για να Κερδίσεις διαμονή στον παραδοσιακό οικισμό του Μετσόβου στο ξενοδοχείο Kassaros Hotel

win-contest-kassaros-hotel-competition-metsovo-traditional-village


win-contest-kassaros-hotel-competition-metsovo-traditional-village

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) διανυκτέρευση για δύο άτομα, στο ξενοδοχείο Kassaros Hotel, στον παραδοσιακό οικισμό του Μετσόβου, μόλις 50 μ. από την κεντρική πλατεία του Μετσόβου.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Kassaros Hotel
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμός (έως και): Σάββατο 31 Αυγούστου 2013 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο και
κερδισε το δωρο του διαγωνισμού.

 

Αναλυτικά τα δώρα του διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός κληρώνει το εξής δώρο:

  1. Μία (1) διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο, με πρωινό, στο ξενοδοχείο Kassaros Hotel, στον παραδοσιακό οικισμό του Μετσόβου, για το μήνα Σεπτέμβριο.

Για την έγκυρη συμμετοχή σας, στο διαγωνισμό, κάνετε like και κοινοποίηση στη σελίδα του διαγωνισμού.

 

Μέτσοβο

Το Μέτσοβο είναι μια ορεινή κωμόπολη του νομού Ιωαννίνων σε υψόμετρο 1.160 μέτρα. Ο παραδοσιακός οικισμός του Μετσόβου, βρίσκεται στο ανατολικό άκρο του νομού, κοντά στα όρια με το νομό Τρικάλων, στις βόρειες πλαγιές, ανάμεσα στα βουνά της μεγαλύτερης οροσειράς της Ελλάδος, της Πίνδου.

Το Μέτσοβο είναι γνωστό για την παρασκευή δύο τυριών, με την ονομασία μετσοβόνε και μετσοβέλας. Οι κάτοικοί του είναι κυρίως βλάχικης καταγωγής.

Στο Μέτσοβο έχουν χαρακτηριστεί διατηρητέα μνημεία το μοναστήρι της Θεοτόκου, κοντά στο Μετσοβίτικο ποταμό, το Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου νότια της κωμόπολης και το μοναστήρι της Ζωοδόχου πηγής στη θέση Κιάτρα Ρόσσια (που σημαίνει στα βλάχικα κόκκινος βράχος/λιθάρι).

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τριήμερη διαμονή στη Πρέβεζα από το Μαντείο Δωδώνης Ιωαννίνων

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα στο ‘Αλκυόνη ενοικιαζόμενα διαμερίσματα’ στην πανέμορφη Λυγιά Πρέβεζας. Διοργάνωση διαγωνισμού: Μαντείο Δωδώνης Ιωαννίνων (dmanteio.blogspot.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

unique-cushion-speakers-boom-box-cushion-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις δώρο ένα πρωτότυπο μαξιλάρι με ηχεία

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) μαξιλάρι με ηχεία, για να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου τραγούδια καθημερινά από τη ζεστασιά του κρεβατιού σου! Διοργάνωση διαγωνισμού: Uniqueshop Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το high-tech δώρο του διαγωνισμού αρκεί […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):