Devonshire: Το αγγλικό χωριό Devon είναι βγαλμένο από παραμύθι!


devon-fairy-tale-village

Το Devonshire (ή Devon) βρίσκεται στα νοτιο-δυτικά της Αγγλίας και αποτελεί την 4η μεγαλύτερη κομητεία στη χώρα. Ο επισκέπτης εντυπωσιάζεται με την πρώτη ματιά καθώς ολόκληρη η περιοχή θυμίζει κάτι από παραμύθι ή θρύλο του παρελθόντος με βασιλιάδες και πριγκίπισσες.

devon-fairy-tale-village

Μικρά σπίτια-κουκλόσπιτα με καταπράσινους κήπους και φυτεμένες οροφές, κήποι με λουλούδια και μυρωδάτοι αμπελώνες δημιουργούν την ψευδαίσθηση ενός παραμυθιού.

devon-fairy-tale-village-newsfeast-02

Υπέρμαχοι της προστασίας του περιβάλλοντος, οι κάτοικοι επιλέγουν φυσικά υλικά για την κατασκευή των σπιτιών τους και δεν αποκλίνουν στιγμή από αυτή τη φιλοσοφία. Άλλωστε οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και καθιστούν το Devonshire έναν από τους πλέον δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Βρετανίας.

devon-fairy-tale-village-newsfeast-03

devon-fairy-tale-village-newsfeast-04

devon-fairy-tale-village-newsfeast-05

src src src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

lg-dp1-wifi-multimedia-wind-competition-newsfeat

Διαγωνισμός για να κερδίσεις το DP1 WiFi Multimedia Player της LG και 1 Sony Ericsson Xperia mini

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) DP1 WiFi Multimedia Player της εταιρείας LG και 1 (ένα) Sony Ericsson Experia mini, για να μετατρέψετε την τηλεόρασή σας σε 1 (ένα) ολοκληρωμένο και δυναμικό κέντρο διασκέδασης και να απολαύσετε μια πραγματικά μοναδική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας! Διοργάνωση διαγωνισμού: Wind Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 20 Μαρτίου 2012 (16:00) Συμμετοχή […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις κουζινομηχανές Moulinex από τον Kotsovolo

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό κουζινομηχανές της Moulinex. Διοργάνωση διαγωνισμού: Kotsovolos (kotsovolos.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 24 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):