Devonshire: Το αγγλικό χωριό Devon είναι βγαλμένο από παραμύθι!


devon-fairy-tale-village

Το Devonshire (ή Devon) βρίσκεται στα νοτιο-δυτικά της Αγγλίας και αποτελεί την 4η μεγαλύτερη κομητεία στη χώρα. Ο επισκέπτης εντυπωσιάζεται με την πρώτη ματιά καθώς ολόκληρη η περιοχή θυμίζει κάτι από παραμύθι ή θρύλο του παρελθόντος με βασιλιάδες και πριγκίπισσες.

devon-fairy-tale-village

Μικρά σπίτια-κουκλόσπιτα με καταπράσινους κήπους και φυτεμένες οροφές, κήποι με λουλούδια και μυρωδάτοι αμπελώνες δημιουργούν την ψευδαίσθηση ενός παραμυθιού.

devon-fairy-tale-village-newsfeast-02

Υπέρμαχοι της προστασίας του περιβάλλοντος, οι κάτοικοι επιλέγουν φυσικά υλικά για την κατασκευή των σπιτιών τους και δεν αποκλίνουν στιγμή από αυτή τη φιλοσοφία. Άλλωστε οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και καθιστούν το Devonshire έναν από τους πλέον δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Βρετανίας.

devon-fairy-tale-village-newsfeast-03

devon-fairy-tale-village-newsfeast-04

devon-fairy-tale-village-newsfeast-05

src src src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια διαμονή σε Spa Hotel από το Athensstories

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια 2ήμερη διαμονή (1 διανυκτέρευση) για 2 άτομα στο Alkyon Resort Hotel & Spa στο Βραχάτι Κορινθίας συνολικής αξίας 305€ από το athensstories.gr. Διοργάνωση διαγωνισμού:  Athensstories (athensstories.gr), mymanipedi.gr, My Box of Beauty (myboxofbeauty.gr) και Happydeals.gr Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 07 Απριλίου 2016 (24:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):