Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 βιβλία από το cosmotebooks.gr και το neolaia.gr

win-contest-cosmote-books-neolaia-competition

win-contest-cosmote-books-neolaia-competition
Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) βιβλία, 2 (δύο) έντυπα και 3 (τρία) ηλεκτρονικά, για να έχετε παρέα στην παραλία, προσφορά από το cosmotebooks.gr.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Cosmotebooks.gr και Neolaia.gr
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμός: Σάββατο 3 Αυγούστου 2013
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο και
κερδισε το δωρο του διαγωνισμού.

 

Αναλυτικά τα δώρα του διαγωνισμού

Τα 2 (δύο) έντυπα βιβλία είναι τα εξής:

Έτος Έκδοσης: 2012
Γλώσσα Πρωτοτύπου: Αγγλικά
ISBN: 9789602292327
Αριθμός Σελίδων: 536

  • Το 1893 ο Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόυλ στο βιβλίο του “Η τελευταία υπόκλιση” αποφασίζει να θέσει τέλος στη ζωή και τις περιπέτειες του σπουδαιότερου ντετέκτιβ στην αστυνομική λογοτεχνία, βάζοντας τον εξπέρ του εγκλήματος, δόκτορα Μοριάρτυ, να δολοφονήσει τον μοναδικό Σέρλοκ Χολμς, ρίχνοντάς τον από τη χαράδρα Ρέισενμπαχ των Ελβετικών Άλπεων.
  • Δέκα χρόνια μετά και κάτω από την αφόρητη πίεση των πρωτοφανών αντιδράσεων των φανατικών αναγνωστών των περιπετειών του θρυλικού ντετέκτιβ, ο Κόναν Ντόυλ εκδίδει τελικά την “Επιστροφή του Σέρλοκ Χολμς”, όπου στις σελίδες του τόμου αυτού ο ιδιοφυής διώκτης του εγκλήματος ξαναζωντανεύει, εμφανίζεται για τελευταία φορά και εξιχνιάζει δεκατρία μυστηριώδη εγκλήματα.

Έτος Έκδοσης: 2013
Γλώσσα Πρωτοτύπου: Αγγλικά
ISBN: 9786180104103
Αριθμός Σελίδων:  672

  • Ο καθηγητής Ρόμπερτ Λάνγκτον βρίσκεται σε ερευνητικό ταξίδι στην Ιταλία, μαγνητισμένος από μια υπόθεση που περιστρέφεται γύρω από τη “Θεία Κωμωδία” του Δάντη και, ειδικότερα, την “Κόλαση”, ένα από τα πιο σπουδαία αλλά και μυστηριώδη και αινιγματικά αριστουργήματα της λογοτεχνίας.
  • Σε αυτό το πλαίσιο, ο Λάνγκτον θα αναμετρηθεί με προκλήσεις απρόσμενες και άκρως επικίνδυνες και θα διαχειριστεί ένα σκοτεινό γρίφο που, τελικά, θα τον οδηγήσει σε ένα λαβύρινθο καμωμένο από κλασικά έργα τέχνης, μυστικά περάσματα και επιστημονικές ανακαλύψεις ενός αλλόκοτου μέλλοντος. Η σκοτεινή, επική ποίηση του Δάντη γίνεται μίτος στην προσπάθεια του Λάνγκτον να βρει απαντήσεις και κάποιον άνθρωπο να εμπιστευτεί προτού ο κόσμος αλλάξει για πάντα, με τρόπο ανεπανόρθωτο.
  • Στα περίφημα μυθιστορήματα “Κώδικας Da Vinci”, “Illuminati” και “Το χαμένο σύμβολο”, όλα διεθνή μπεστ σέλερ, ο Νταν Μπράουν είχε χρησιμοποιήσει ένα εξαίσιο μίγμα από ιστορία, τέχνη, κώδικες, σύμβολα. Στο καινούργιο και τόσο αναμενόμενο έργο του, ίσως το πιο ώριμο και συναρπαστικό απ’ όλα τα προηγούμενα, επιστρέφει στα πλέον βασικά και ουσιώδη στοιχεία της τέχνης του και γράφει το πιο υψηλών απαιτήσεων θρίλερ που μας έχει δώσει έως τώρα.

Τα 3 (τρία) βιβλία ηλεκτρονικής μορφής θα είναι δικής σας επιλογής!

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

ideal-city-bikes-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα ποδήλατο πόλης της εταιρείας IDEAL bikes

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ποδήλατο πόλης της εταιρείας Ideal,  για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και να αυξήσεις την ενέργειά σου,  προσφορά της Ideal bikes και της Easybike. Διοργάνωση διαγωνισμού: Bikesharing Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 11 Απριλίου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του […]

travelogue-magazine-travel-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 7ήμερη διαμονή για 2 άτομα στη Λέρο και ένα 3ήμερο στο Γαλατά Πόρου

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) επταήμερη διαμονή για 2 (δύο) άτομα στο Nefeli Hotels, στη Λέρο και 1 (ένα) τριήμερο στο Arcadia Suites & Spa, στο Γαλατά Πόρου. Διοργάνωση διαγωνισμού: Travelogue, Cool Culture Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δευτέρα 15 Απριλίου 2013 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):