Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 2100€ μετρητά κάθε μέρα από την Amstel

amstel-beer-day-mowing-greek land


amstel-beer-day-mowing-greek land

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 2100 € (δύο χιλιάδες εκατό ευρώ) μετρητά κάθε μέρα στο μαγάλο διαγωνισμό της Amstel.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.E. (Amstel), Mobilemedia A.E., Ogilvy Worlwide – Athens – Promotion, Advertising and Direct Marketing A.E
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 31 Αυγούστου 2013 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

 Όροι συμμετοχής

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο και
κερδισε το δωρο του διαγωνισμού.

Αναλυτικά

  • Ο Διαγωνισμός αφορά όλους τους καταναλωτές που θα αγοράσουν τις συσκευασίες και πολυσυσκευασίες από φιάλες και κουτάκια Amstel 0,50 lt και 0,33 lt αντίστοιχα που στο καπάκι καθεμίας θα υπάρχει ο ειδικός οκταψήφιος κωδικός στις συμμετέχουσες συσκευασίες. Το σύνολο των συσκευασιών ξεπερνά τα 105.419.685 (70.223.527 φιάλες και 35.196.159 κουτάκια).

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν είναι απαραίτητη η αγορά προϊόντος. Όποιος επιθυμεί μπορεί να παραλάβει δωρεάν, χωρίς αγορά προϊόντος, έναν κωδικό συμμετοχής στο διαγωνισμό με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας από τα γραφεία της συνεργαζόμενης εταιρείας Mobilemedia A.E. κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στο 2106899860 από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 17:00.

Τα δώρα του διαγωνισμού

  • Καθ’ όλη τη διάρκεια του Διαγωνισμού θα υπάρχουν εξήντα δύο (62) νικητές, δηλαδή 1 (ένας) νικητής ημερησίως, ο οποίος θα κερδίζει το ποσό των δύο χιλιάδων  επτακοσίων σαράντα οκτώ ευρώ και εξήντα εννέα λεπτών (2.748,69 €).

Διευκρινίζεται, ότι το παραπάνω ποσό είναι  μικτό και υπόκειται σε παρακράτηση φόρου, ενώ το καθαρό ποσό που θα απομένει μετά την αφαίρεση των φορολογικών κρατήσεων με τις οποίες βαρύνονται οι νικητές, θα  ανέρχεται στο ποσό των δύο χιλιάδων εκατό ευρώ (2.100,00 €).   Στο τέλος του έτους οι νικητές θα λάβουν και τη σχετική βεβαίωση της παρακράτησης του φόρου που πραγματοποιήθηκε επί του ανωτέρω ποσού.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Απαγορευμένη Αρχαιολογία: Η Μυστηριώδης Καταγωγή του Ανθρώπου [video]

Ποιες είναι οι πραγματικές ρίζες της ανθρωπότητας; Πώς οι αρχαίοι πολιτισμοί δημιούργησαν τέτοιες περίπλοκες και προηγμένες τεχνολογίες; Υπάρχουν τόσα πολλά αρχαία αντικείμενα από το παρελθόν που εξακολουθούν να προβληματίζουν μέχρι και σήμερα. Υπάρχουν τόσα πολλά μυστήρια που περιβάλλουν την ιστορία της ανθρωπότητας. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τρεις από τις πιο εκπληκτικές ανακαλύψεις της αρχαιολογίας που απαγορεύονται μέχρι σήμερα!

Cashews nut almond peanut

Κάσιους : Γνωρίστε την ιδιαίτερη διατροφική τους αξία

Τα κάσιους αποτελούν μία ιδιαίτερα νόστιμη και θρεπτική επιλογή ξηρών καρπών, που σίγουρα αξίζει μια θέση στο διαιτολόγιό μας, καθώς μπορεί να μας προσφέρει πολύτιμα και ευεργετικά συστατικά. Ειδικότερα, τα κάσιους περιέχουν φυτικές ίνες, που βοηθούν στην καλή λειτουργία του εντέρου, προκαλούν υψηλότερο αίσθημα κορεσμού και συμβάλλουν στη βελτίωση του λιπιδαιμικού προφίλ.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):