Αυστραλία: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ομογενών για το κλείσιμο της ΕΡΤ

australia-greek-national-tv-protest

australia-greek-national-tv-protest

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ομογενών, για τη διακοπή της λειτουργίας της ΕΡΤ (Ελληνική Ραδιοφωνία – Τηλεόραση) διοργάνωσε η Ελληνική Κοινότητα του Σίδνεϊ. «Οι Έλληνες της Αυστραλίας απαιτούν από την Ελληνική Κυβέρνηση την συνέχιση της λειτουργίας της Δημόσιας Τηλεόρασης και Ραδιοφωνίας και εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στους εργαζομένους της ΕΡΤ και γενικότερα στον ελληνικό λαό» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε ψήφισμα που ενέκριναν κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης.

«Οι Έλληνες της Αυστραλίας απαιτούν από την Ελληνική Κυβέρνηση την συνέχιση της λειτουργίας της Δημόσιας Τηλεόρασης και Ραδιοφωνίας…»

Αναλόγου περιεχομένου ψήφισμα ενέκρινε και η γενική συνέλευση του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού που πραγματοποιήθηκε στο Σίδνεϊ ενώ συνεχίζονται οι ανακοινώσεις διαμαρτυρίας από αρκετούς ομογενειακούς φορείς.

src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

vichy-liftactive-day-cream-normal-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 6 κρέμες ημέρας της εταιρείας Vichy

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) από τις 6 (έξι) κρέμες ημέρας της εταιρείας Vichy, κατάλληλες για τη δική σου επιδερμίδα! Οι τυχερές θα είναι 6 (έξι). Διοργάνωση διαγωνισμού: Vichy Greece Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 (15:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε 1 (μία) από τις 6 (έξι) κρέμες […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις χρώματα της Vivechrom

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό Χρώματα της Vivechrom αξίας 250 ευρώ. Διοργάνωση διαγωνισμού: Vivechrom (vivechrom.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 29 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):