Αυστραλία: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ομογενών για το κλείσιμο της ΕΡΤ

australia-greek-national-tv-protest

australia-greek-national-tv-protest

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ομογενών, για τη διακοπή της λειτουργίας της ΕΡΤ (Ελληνική Ραδιοφωνία – Τηλεόραση) διοργάνωσε η Ελληνική Κοινότητα του Σίδνεϊ. «Οι Έλληνες της Αυστραλίας απαιτούν από την Ελληνική Κυβέρνηση την συνέχιση της λειτουργίας της Δημόσιας Τηλεόρασης και Ραδιοφωνίας και εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στους εργαζομένους της ΕΡΤ και γενικότερα στον ελληνικό λαό» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε ψήφισμα που ενέκριναν κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης.

«Οι Έλληνες της Αυστραλίας απαιτούν από την Ελληνική Κυβέρνηση την συνέχιση της λειτουργίας της Δημόσιας Τηλεόρασης και Ραδιοφωνίας…»

Αναλόγου περιεχομένου ψήφισμα ενέκρινε και η γενική συνέλευση του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού που πραγματοποιήθηκε στο Σίδνεϊ ενώ συνεχίζονται οι ανακοινώσεις διαμαρτυρίας από αρκετούς ομογενειακούς φορείς.

src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

greece-debt-questions-reality

Διαβάστε 10 ερωτήσεις που αποδεικνύουν το «φανταστικό» του ελληνικού χρέους

Ερώτηση 1: Πώς γίνεται και ενώ το Λουξεμβούργο, η Αγγλία, η Ελβετία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Δανία και η Αυστρία έχουν Μεγαλύτερο ποσοστό χρέους από εμάς, αυτοί να Μην Χρειάζονται διάσωση, αλλά αντίθετα έρχονται να σώσουν εμάς; Ερώτηση 2: Πώς γίνεται το Αφγανιστάν με περίπου μισόν αιώνα συνεχείς πολέμους να έχει μόνο 23% του ΑΕΠ […]

molten-basketball-gs7-mysalonika-competition

Διαγωνισμός στο Facebook για να Κερδίσεις μία μπάλα του μπάσκετ Molten GS7

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) μπάλα του μπάσκετ Molten GS7, σε μέγεθος 7 ανδρικό, ελαστική των 12 φετών, σε χρώμα πορτοκαλί. Διοργάνωση διαγωνισμού: MySalonika Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Σάββατο 12 Μαΐου  2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε την μπάλα του μπάσκετ κάντε Like σε αυτήν την σελίδα. Όροι συμμετοχής   Λεπτομέρειες διαγωνισμού […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):