Στα πρότυπα συλλόγων του εξωτερικού η ποδοσφαιρική ομάδα του ΟΦΗ

pae-ofh-football-team-heraklion-crete


pae-ofh-football-team-heraklion-crete

Τίποτα δεν αφήνουν στην τύχη οι άνθρωποι του ΟΦΗ (Όμιλος Φιλάθλων Ηρακλείου). Από τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας μέχρι και εκείνο του σχεδιασμού ρούχων (t-shirts, polo και καπέλα) που θα έχουν πάνω τους το σήμα της ομάδας και θα διατίθενται τόσο στους ντόπιους όσο και στους τουρίστες που επισκέπτονται την Κρήτη. Μάλιστα, όπως συζητήθηκε στο Δ.Σ της Δευτέρας (10/6) οι διοικούντες την ΠΑΕ θέλουν να δημιουργήσουν εταιρεία, στα πρότυπα ξένων συλλόγων, που θα εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και τη διάθεση στην αγορά προϊόντων με το σήμα της ομάδας του Ηρακλείου.

Κάθε καλοκαίρι η Κρήτη αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνει χιλιάδες τουρίστες από την υπόλοιπη Ευρώπη. Αυτό θέλουν να το εκμεταλλευτούν στον ΟΦΗ (Όμιλος Φιλάθλων Ηρακλείου), προκειμένου να γίνει η ομάδα ακόμη πιο γνωστή, αλλά και να αυξηθούν τα έσοδά της.

Έτσι οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να διοχετεύσουν στην αγορά αρκετά προϊόντα που θα βασίζονται στην αγγλική γλώσσα αρχικά, ενώ στο μέλλον θα υπάρχουν και στα γερμανικά, γαλλικά και ρώσικα, προκειμένου να επιτευχθούν οι δύο παραπάνω στόχοι.

src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Καταγγελία Ψινάκη για ατασθαλίες στις Κατασκηνώσεις που φιλοξενούν ΑΜΕΑ στον Αγ. Ανδρέα

Με επιστολή που απέστειλε στην Αναπληρώτρια Υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλία Ψινάκης, καταγγέλλει ατασθαλίες τις οποίες διαπίστωσε μετά από πληροφορίες τις οποίες είχε και αφού έκανε «ντου» όπως χαρακτηριστικά  αναφέρει, στην Ε΄ Παιδική Εξοχή του Αγίου Ανδρέα όπου φιλοξενούνται παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):