Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα τετραπύρηνο smartphone κινητό HTC One

win-etypos-newspaper-competition-htc-one-smartphone


win-etypos-newspaper-competition-htc-one-smartphone

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) τετραπύρηνο smartphone κινητό HTC One, στο διαγωνισμό με τίτλο «Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και κέρδισε το νέο HTC».
Διοργάνωση διαγωνισμού: Ελεύθερος Τύπος Α.Ε..
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 04 Ιουνίου 2013 (16:00)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Όροι συμμετοχής

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο και κερδισε το δωρο του διαγωνισμού.

 

HTC One – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Με σώμα κατασκευασμένο από κορυφαίας ποιότητας αλουμίνιο και αεροδυναμικό σχεδιασμό, το One εντυπωσιάζει από κάθε οπτική γωνία.

  • Με ανάλυση Full HD και εκπληκτική χρωματική ακρίβεια, η οθόνη των 4,7 ιντσών μαγνητίζει το βλέμμα με κάθε φωτογραφία και βίντεο.
  • Με την εντυπωσιακή κάμερα UltraPixel και τις πλούσιες επιλογές από φίλτρα, θα τραβήξετε αξιοζήλευτες φωτογραφίες, ενώ το πρακτικό BlinkFeed θα σας ενημερώνει τακτικά για τα γεγονότα της επικαιρότητας και της κοινωνικής σας δικτύωσης.
  • Προσθέστε σε όλα αυτά τον ισχυρό επεξεργαστή και την κορυφαία ταχύτητα απόκρισης του πανέμορφου λειτουργικού συστήματος και έχετε το πιο ολοκληρωμένο, αληθινά διασκεδαστικό και καλοσχεδιασμένο smartphone που έχετε δει μέχρι σήμερα!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

win-contest-aigina-travel-competition-arttravel

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα τριήμερο στην Αίγινα από το arttravel.gr

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) τριήμερο στην Αίγινα, το γραφικό νησί του Σαρωνικού Κόλπου. με διαμονή στο ξενοδοχείο Ξανθίππη. Διοργάνωση διαγωνισμού: Arttravel (Arttravel.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο και κερδισε το δωρο του διαγωνισμού.   Αναλυτικά τα δώρα του διαγωνισμού Στην κλήρωση θα αναδειχθεί ένας […]

Greece heavy Snow newsfeast

Βαρύς χειμώνας με κρύο και χιόνια στη Βόρεια Ελλάδα

Βαρύς χειμώνας με κρύο και χιόνια στη Βόρεια Ελλάδα. Χιονοπτώσεις σημειώνονται στην πόλη των Σερρών και στα ορεινά του νομού, ενώ συνθήκες παγετού επικρατούν στη Δυτική Μακεδονία. Στην Κεντρική Μακεδονία ο ουρανός είναι συννεφιασμένος, ενώ οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα χαμηλές.  Ο υδράργυρος για την πόλη της Θεσσαλονίκης αναμένεται να φτάσει τους 3 βαθμούς Κελσίου. Λόγω της χιονόπτωσης και […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):