Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα τετραπύρηνο smartphone κινητό HTC One

win-etypos-newspaper-competition-htc-one-smartphone


win-etypos-newspaper-competition-htc-one-smartphone

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) τετραπύρηνο smartphone κινητό HTC One, στο διαγωνισμό με τίτλο «Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και κέρδισε το νέο HTC».
Διοργάνωση διαγωνισμού: Ελεύθερος Τύπος Α.Ε..
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 04 Ιουνίου 2013 (16:00)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Όροι συμμετοχής

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο και κερδισε το δωρο του διαγωνισμού.

 

HTC One – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Με σώμα κατασκευασμένο από κορυφαίας ποιότητας αλουμίνιο και αεροδυναμικό σχεδιασμό, το One εντυπωσιάζει από κάθε οπτική γωνία.

  • Με ανάλυση Full HD και εκπληκτική χρωματική ακρίβεια, η οθόνη των 4,7 ιντσών μαγνητίζει το βλέμμα με κάθε φωτογραφία και βίντεο.
  • Με την εντυπωσιακή κάμερα UltraPixel και τις πλούσιες επιλογές από φίλτρα, θα τραβήξετε αξιοζήλευτες φωτογραφίες, ενώ το πρακτικό BlinkFeed θα σας ενημερώνει τακτικά για τα γεγονότα της επικαιρότητας και της κοινωνικής σας δικτύωσης.
  • Προσθέστε σε όλα αυτά τον ισχυρό επεξεργαστή και την κορυφαία ταχύτητα απόκρισης του πανέμορφου λειτουργικού συστήματος και έχετε το πιο ολοκληρωμένο, αληθινά διασκεδαστικό και καλοσχεδιασμένο smartphone που έχετε δει μέχρι σήμερα!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

linda-farrow-aviator-oliver-goldsmith-lilac-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 2 ζευγάρια γυαλιά ηλίου Linda Farrow και Oliver Goldsmith

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ζευγάρι γυαλιά ηλίου Linda Farrow Raf Simons aviator grey (για άντρες) και 1 (ένα) ζευγάρι γυαλιά ηλίου Oliver Goldsmith Sandy Crystal Lilac (για γυναίκες)! Διοργάνωση διαγωνισμού: Ofthalmos Official Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού: Δευτέρα 30 Απριλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τα δώρα του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):