Οι Αιγύπτιοι έκαναν σεξ μόνο το καλοκαίρι! Δείτε τι λένε οι ειδικοί!

egyptians-summer-sex-experts


egyptians-summer-sex-experts

Κόντρα σε όλα τα υπόλοιπα στοιχεία των ερευνητών, μια νέα αποκάλυψη, έρχεται να μας δώσει μια απολύτως σαφή εικόνα της σεξουαλικής ζωής των Αιγυπτίων κατά την αρχαιότητα: Έκαναν σεξ κυρίως τον Ιούλιο και τον Αύγουστο! Παρά το γεγονός, πως οι περισσότεροι επιστήμονες έχουν αποδείξει πως οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν αρνητική επίπτωση στα επίπεδα της λίμπιντο, αλλά και στη γονιμότητα (λόγω της καταστροφής των σπερματοζωαρίων), οι αρχαίοι κάτοικοι της Αιγύπτου, είχαν αύξηση της σεξουαλικής τους ζωής τους πλέον θερμούς μήνες.

Οι ίδιοι, πιστεύουν, πως αυτό προκύπτει από τον ποταμό Νείλο, ο οποίος και συμβόλιζε τη γονιμότητα, καθώς κατά τη διάρκεια εκείνων των μηνών πλημμύριζε, ποτίζοντας τις τριγύρω εκτάσεις. Αυτό, σήμαινε, πως τα χωράφια αυτά, θα μπορούσαν να είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν καρπούς και κατά συνέπεια, να αποφέρουν πλούτο στην περιοχή.

Μάλιστα, εκείνες τις ημέρες, οι γιορτές γονιμότητας ήταν πάμπολλες, με αποτέλεσμα οι γυναίκες να συλλαμβάνουν τα περισσότερα έμβρυα από κάθε άλλη εποχή.

Οι αποκαλύψεις αυτές, ήρθαν μετά τα ευρήματα των αρχαιολόγων, που εργάστηκαν στο νεκροταφείο Dakhleh Oasis της Αιγύπτου. Από την εκταφή 765 τάφων (των οποίων και μπορούν να καθορίσουν την ημερομηνία ταφής και θανάτου) διαπίστωσαν πως κατά τη διάρκεια του Μαρτίου και του Απριλίου, υπήρχαν πολλές γυναίκες που πέθαναν κατά τον τοκετό, αλλά και 124 βρέφη που είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή 18-45 ημέρες μετά τη γέννησή τους. Έτσι, όλα τα στοιχεία που συνέλεξαν, συγκλίνουν στο συμπέρασμα, πως οι Αιγύπτιοι έκαναν σεξ κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

ktm-manhattan-bicycle-motion-bikes-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα trekking ποδήλατο KTM Manhattan

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ποδήλατο trekking KTM Manhattan, το αποκλειστικά φτιαγμένο για την ελληνική αγορά ποδηλάτου της εταιρείας ΚΤΜ, για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, να κάψεις λίπος και να αυξήσεις την ενέργειά σου! Διοργάνωση διαγωνισμού: Motion Bikes Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμό: Σάββατο 07 Απριλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε […]

Αρχαία Ελλάδα: Η πέμπτη «Μαγεμένη» βρίσκεται ακόμη στην Θεσσαλονίκη!

Και όμως φαίνεται πως οι Γάλλοι δεν μας πήραν όλες τις Μαγεμένες. Οι αρχαιολόγοι έχουν βρει ένα τμήμα μιας πέμπτης Μαγεμένης, το 1997 και έχουν εντοπίσει τον χώρο που πιθανόν να βρίσκεται το υπόλοιπο σώμα της, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλες ακόμη.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):