Οι Αιγύπτιοι έκαναν σεξ μόνο το καλοκαίρι! Δείτε τι λένε οι ειδικοί!

egyptians-summer-sex-experts


egyptians-summer-sex-experts

Κόντρα σε όλα τα υπόλοιπα στοιχεία των ερευνητών, μια νέα αποκάλυψη, έρχεται να μας δώσει μια απολύτως σαφή εικόνα της σεξουαλικής ζωής των Αιγυπτίων κατά την αρχαιότητα: Έκαναν σεξ κυρίως τον Ιούλιο και τον Αύγουστο! Παρά το γεγονός, πως οι περισσότεροι επιστήμονες έχουν αποδείξει πως οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν αρνητική επίπτωση στα επίπεδα της λίμπιντο, αλλά και στη γονιμότητα (λόγω της καταστροφής των σπερματοζωαρίων), οι αρχαίοι κάτοικοι της Αιγύπτου, είχαν αύξηση της σεξουαλικής τους ζωής τους πλέον θερμούς μήνες.

Οι ίδιοι, πιστεύουν, πως αυτό προκύπτει από τον ποταμό Νείλο, ο οποίος και συμβόλιζε τη γονιμότητα, καθώς κατά τη διάρκεια εκείνων των μηνών πλημμύριζε, ποτίζοντας τις τριγύρω εκτάσεις. Αυτό, σήμαινε, πως τα χωράφια αυτά, θα μπορούσαν να είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν καρπούς και κατά συνέπεια, να αποφέρουν πλούτο στην περιοχή.

Μάλιστα, εκείνες τις ημέρες, οι γιορτές γονιμότητας ήταν πάμπολλες, με αποτέλεσμα οι γυναίκες να συλλαμβάνουν τα περισσότερα έμβρυα από κάθε άλλη εποχή.

Οι αποκαλύψεις αυτές, ήρθαν μετά τα ευρήματα των αρχαιολόγων, που εργάστηκαν στο νεκροταφείο Dakhleh Oasis της Αιγύπτου. Από την εκταφή 765 τάφων (των οποίων και μπορούν να καθορίσουν την ημερομηνία ταφής και θανάτου) διαπίστωσαν πως κατά τη διάρκεια του Μαρτίου και του Απριλίου, υπήρχαν πολλές γυναίκες που πέθαναν κατά τον τοκετό, αλλά και 124 βρέφη που είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή 18-45 ημέρες μετά τη γέννησή τους. Έτσι, όλα τα στοιχεία που συνέλεξαν, συγκλίνουν στο συμπέρασμα, πως οι Αιγύπτιοι έκαναν σεξ κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

t-shirt-fashion-room-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 μοντέρνα t-shirt με το σχέδιο της φωτογραφίας

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) μοντέρνα t-Shirt με το σχέδιο (στάμπα) της φωτογραφίας! Οι τυχερές που θα κερδίσουν από 1 (ένα) t-Shirt θα είναι συνολικά 5 (πέντε). Διοργάνωση διαγωνισμού: Fashionroom Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τρίτη 10 Απριλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού […]

kylix-veuve-clicquot-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 4 ξεχωριστά οινοπνευματώδη ποτά

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 4 (τέσσερα) ξεχωριστά οινοπνευματώδη ποτά από την κάβα Kylix, στο διαγωνισμό με την ονομασία «Και τα 4 είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!». Διοργάνωση διαγωνισμού: Κάβα Kylix Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 12 Μαΐου 2013 (24:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, κάνοντας like σε αυτήν τη σελίδα. Όροι συμμετοχής Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο της κάβας Kylix και κερδισε τα δωρα του διαγωνισμού. Αναλυτικά: […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):