Doodle 4 Google: Η Ελλάδα μου, ήλιος και Θάλασσα

doodle-4-google-greece-winner

doodle-4-google-greece-winner

Το σημερινό doodle της Google είναι ζωγραφισμένο από τον μαθητή του 2ου δημοτικού σχολείου του Λιτοχώρου Πιερίας, Αστέριο Ρέυνικ, ο οποίος κέρδισε τον διαγωνισμό «Doodle 4 Google» που είχε ως κεντρικό θέμα την άποψη των μαθητών για την Ελλάδα, μέσα από τα δικά τους μάτια.

Η θάλασσα, ο ήλιος, ένα καραβάκι, η ελληνική σημαία και η λέξη Google συνθέτουν το doodle του μικρού μαθητή. Είναι η Ελλάδα με τα μάτια του μικρού Αστέριου Ρέυνικ, ο οποίος ανήκει στην κατηγορία: «Φιναλίστ 4η-6η Δημοτικού».

«Ζωγράφισα το doodle με ένα μεγάλο ήλιο, τη θάλασσα και την ελληνική σημαία γιατί για εμένα αυτά είναι η Ελλάδα», έγραψε ο μικρός Αστέριος Ρέυνικ.

Doodle 4 Google
Το Doodle 4 Google είναι ένας διαγωνισμός ανοιχτός για όλους τους μαθητές στην Ελλάδα, από 6 ως 18 ετών, που έχει ως σκοπό να ενθαρρύνει τους μαθητές να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους για να σχεδιάσουν το λογότυπο της Google. Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι «Η Ελλάδα μου» και θα πρέπει το doodle το οποίο θα σχεδιάσουν οι μαθητές να αντικατοπτρίζει την δική τους άποψη για την Ελλάδα.

Οι Συμμετέχοντες

Ο διαγωνισμός Doodle 4 Google είναι ανοιχτός σε όλους ανεξαιρέτως τους μαθητές σχολείων στην Ελλάδα ηλικίας 6 έως 18 ετών. Τα έργα θα κριθούν ξεχωριστά ανάλογα με την ομάδα στην οποία ανήκει ο μαθητής:

  • Ομάδα I: 1η-3η δημοτικού
  • Ομάδα II: 4η-6η δημοτικού
  • Ομάδα III: Γυμνάσιο
  • Ομάδα IV: Λύκειο

Έπαθλα και Βραβεία

Ο τελικός νικητής θα δει το doodle του να εμφανίζεται στη σελίδα της Google για 24 ώρες. Επίσης, θα κερδίσει:

  • Ένα Chromebook
  • Ένα Wacom tablet
  • Μια μπλούζα με το doodle το οποίο σχεδίασε
  • Ένα ταξίδι στην Αθήνα για να παρακολουθήσει την τελετή ανακοίνωσης του τελικού νικητή στις 13 Μαΐου 2013 (για περισσότερες πληροφορίες δείτε τους όρους συμμετοχής)

Οι 4 εθνικοί φιναλίστ θα κερδίσουν:

  • Ένα Wacom tablet
  • Μια μπλούζα με το doodle το οποίο σχεδίασαν
  • Ένα ταξίδι στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν την τελετή ανακοίνωσης του τελικού νικητή στις 13 Μαΐου 2013 (για περισσότερες πληροφορίες δείτε τους όρους συμμετοχής)

Οι 60 επιλαxόντες,θα κερδίσουν:

  • Μια μπλούζα με το doodle το οποίο σχεδίασαν
  • Ένα ταξίδι στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν την τελετή ανακοίνωσης του τελικού νικητή στις 13 Μαΐου 2013 (για περισσότερες πληροφορίες δείτε τους όρους συμμετοχής)

Το σχολείο του νικητή θα κερδίσει 30 Chromebook υπολογιστές με σκοπό να δημιουργήσει μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στην οποία οι μαθητές θα μπορούν να ανακαλύπτουν τον κόσμο της τεχνολογίας.

src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα tablet MLS iQTab από το Press724.gr

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα tablet MLS iQTab Bliss 3G! Διοργάνωση διαγωνισμού: Press724.gr (press724.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 23 Μαΐου 2016 (15:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες: Ένα tablet με IPS οθόνη 8″, τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.30 GHz και μνήμη 16 GB. Με δύο κάμερες των 8MP […]

Τα πέντε όπλα που κάνουν τη διαφορά Ελλάδας και Τουρκίας

Τι είναι αυτά τα όπλα που καθορίζουν τη νίκη ή την ήττα στη μάχη των αντίπαλων δυνάμεων; Νίκη ή ήττα – ένα ζήτημα ζωής ή θανάτου. Τα πέντε όπλα στο οπλοστάσιο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που κάνουν τη διαφορά Ελλάδας και Τουρκίας.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):