Σέρρες: Παραγωγή χασισοφυτείας με 253 δενδρύλλια

hashish-saplings-serres


hashish-saplings-serres

Σε κάθε γωνιά της αυλής της κατοικίας του φύτευε . . .χασισόδεντρα ένας 40χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στην κοινότητα Δασοχώρι των Σερρών! Ήδη, μάλιστα, είχε ξεκινήσει να αποθηκεύει την παραγωγή που «τρυγούσε» από αυτά, σε μια αποθήκη του σπιτιού του.

Οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του υπόπτου μετά από πληροφορίες που είχαν δεχθεί και ανακάλυψαν συνολικά 253 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 15 (δεκαπέντε) εκατοστών ως 1,20 μ., τα οποία ο δράστης καλλιεργούσε σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στην αυλή του.

Σε μια αποθήκη του σπιτιού, ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος ανακάλυψε και μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης. Ο 40χρονος χασισοκαλλιεργητής θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

sms-fuel-xrysh eykairia-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις δωροεπιταγές Ticket Car για καύσιμα αξίας 500€

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό δωροεπιταγές Ticket Car, για να τις εξαργυρώσετε σε καύσιμα κίνησης ή θέρμανσης από τα πρατήρια βενζίνης σε όλη την Ελλάδα, συνολικής αξίας 500€ (ευρώ). Διοργάνωση διαγωνισμού: Χρυσή Ευκαιρία Α.Ε. Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε δώρο τα καύσιμα του διαγωνισμού στείλτε ΧΕ […]

mount-athos-peninsula-macedonia-greece-world-heritage-site

Εκκλησία: Το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου στον Άρειο Πάγο

Άκυρα τα συμβόλαια – Τόσο το Εφετείο όσο και ο εισηγητής αρεοπαγίτης συγκλίνουν ότι ουδέποτε στο πέρασμα του χρόνου η Μονή απέκτησε την κυριότητα της Λίμνης Βιστωνίδας. Κακώς ανταλλάχτηκαν μερίδια της Λίμνης Βιστωνίδας και τα συμβόλαια που έχουν συναφθεί είναι άκυρα, είναι το «δια ταύτα» των σημερινών συζητήσεων στον Άρειο Πάγο για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της εν λόγω λίμνης!

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):