Σέρρες: Παραγωγή χασισοφυτείας με 253 δενδρύλλια

hashish-saplings-serres


hashish-saplings-serres

Σε κάθε γωνιά της αυλής της κατοικίας του φύτευε . . .χασισόδεντρα ένας 40χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στην κοινότητα Δασοχώρι των Σερρών! Ήδη, μάλιστα, είχε ξεκινήσει να αποθηκεύει την παραγωγή που «τρυγούσε» από αυτά, σε μια αποθήκη του σπιτιού του.

Οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του υπόπτου μετά από πληροφορίες που είχαν δεχθεί και ανακάλυψαν συνολικά 253 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 15 (δεκαπέντε) εκατοστών ως 1,20 μ., τα οποία ο δράστης καλλιεργούσε σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στην αυλή του.

Σε μια αποθήκη του σπιτιού, ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος ανακάλυψε και μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης. Ο 40χρονος χασισοκαλλιεργητής θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

ellhnikh astynomia

Εφιάλτης 20χρονης στα χέρια Πακιστανών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τη βίαζαν με τις ώρες!

Σοκ και οργή έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη, η υπόθεση αρπαγής και βιασμού της 20χρονης από δύο άνδρες Πακιστανικής καταγωγής, οι οποίοι έχουν συλληφθεί.  Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία για την υπόθεση, οι δύο άνδρες φέρονται να άρπαξαν την κοπέλα από το δρόμο και να την οδήγησαν με τη βία στο σπίτι τους για να την βιάσουν! Στο […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις τριήμερες διακοπές σε Τήνο και Μύκονο από το Trippy.gr

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό τριήμερες διακοπές (2 διανυκτερεύσεις στην Τήνο) για 2 άτομα σε Τήνο και Μύκονο! Διοργάνωση διαγωνισμού: Trippy.gr (trippy.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 31 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες: Περιλαμβάνονται: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια 2 ατόμων από Ραφήνα για Τήνο με επιστροφή. Δύο […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):