Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 μοναδικά Nike Air Max σχεδιασμένα αποκλειστικά από σένα

nike-photoid-air-max-design-competition-lifo


nike-photoid-air-max-design-competition-lifo

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό με την ονομασία «Nike PHOTOiD» 3 μοναδικά Nike Air Max σχεδιασμένα αποκλειστικά από σένα, επιλέγοντας την αγαπημένη σου φωτογραφία από το instagram και διαλέγοντας το αγαπημένο σου Nike Air Max!
Διοργάνωση διαγωνισμού: Δύο Δέκα Εκδοτική Α.Ε. (Lifo), Nike.
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 17 Μαΐου 2013 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, κάνοντας like σε αυτήν τη σελίδα.

 Όροι συμμετοχής

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο της LiFo
και κερδισε τα δωρα του διαγωνισμού.

Αναλυτικά:

  • Και οι τρεις νικητές θα λάβουν το παπούτσι διαμορφωμένο με βάση το σχέδιο που δημιουργήθηκε κατά την υποβολή της συμμετοχής τους.
  • Ο εκάστοτε συμμετέχων θα πρέπει να μεταφορτώσει και διαμορφώσει τη φωτογραφία του από τη βιβλιοθήκη του στο Instagram στην ανάλογη εφαρμογή photoid.nike.com και στη συνέχεια να τη μοιραστεί στο φωτογραφικό κοινωνικό δίκτυο Instagram με #airmaxlifo. Αποκλείονται του διαγωνισμού όσοι συμμετέχοντες αποστείλουν φωτογραφίες ή βίντεο με άσχετο με το Διαγωνισμό ή άσεμνο ή προσβλητικό περιεχόμενο. Η επιλογή των νικητών θα πραγματοποιηθεί από την ομάδα της LiFO, λαμβάνοντας υπόψη κριτήρια τεχνικά και καλλιτεχνικά (πρωτοτυπία, δημιουργικότητα, αυθεντικότητα κλπ).
  • Η επιλογή των νικητών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2013 στις 11.00 και τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα μέχρι τις 19.00.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

deal-saronic-cruise-pegasus-skipper

Προσφορά για μονοήμερη κρουαζιέρα στο Σαρωνικό με ιστιοπλοϊκό σκάφος Pegasus και έμπειρο Skipper με 150 ευρώ

Προσφορά: Κέρδισε μονοήμερη κρουαζιέρα στο Σαρωνικό με ιστιοπλοϊκό σκάφος Pegasus, από 1 (ένα) έως και 5 (πέντε) άτομα, με έμπειρο Skipper και γνώρισε τις ομορφιές του, μόνο με 150€ (ευρώ). Διοργάνωση προσφοράς: Coral Yacht Προθεσμία συμμετοχής στη προσφορά: Πέμπτη 24 Μαΐου 2012 (24:00) Συμμετοχή στη προσφορά: Για να λάβετε μέρος και να πάρετε το εκπτωτικό […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια polaroid cube κάμερα από το More Eshop

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια Polaroid Cube κάμερα με δυνατότητα εγγραφής video HD! Διοργάνωση διαγωνισμού: More Eshop (moreeshop.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):