Η γυναίκα γνωστού ηθοποιού διαθέτει το απόλυτο κορμί!

jada-pinkett-smith-will-smith-wife

jada-pinkett-smith-will-smith-wife
Η γυναίκα γνωστού ηθοποιού διαθέτει το απόλυτο κορμί και ας έχει σβήσει ήδη 41 (σαράντα ένα) κεράκια από την τελευταία γενέθλια τούρτα της! Η εν λόγω κυρία, η οποία είναι 41 χρόνων, διαθέτει κορμί που θα το ζήλευαν πολλές, ακόμη και πολύ μικρότερές της!

jada-pinkett-smith-will-smith-wife

Ο λόγος για την πανέμορφη σύζυγο του γνωστού ηθοποιού Will Smith, την Jada Pinkett Smith, που ο φακός την εντόπισε σε παραλία της Χαβάη να φορά 1 (ένα) λευκό μικροσκοπικό μαγιό μπικίνι και όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψε τις εντυπώσεις!

jada-pinkett-smith-will-smith-wife

src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Κερδίστε ένα κινητό Nokia Lumia 800 με λειτουργικό σύστημα Windows Phone

Διαγωνισμός:  Κερδίστε ένα κινητό Nokia Lumia 800 με λειτουργικό σύστημα Windows Phone, μία προσφορά από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Vodafone. Διοργάνωση διαγωνισμού: Techblog Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012 ( 20:00 ) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Πατήστε εδώ για να λάβετε μέρος Nokia Lumia 800 – Τεχνικά χαρακτηριστικά Μοντέλο Lumia 800 Διάσταση – ύψος (χιλιοστά) 116.5 Διάσταση […]

Αρχαία Ελλάδα: Η θρυλική σφαίρα του Αρχιμήδη επιστρέφει

Η σφαίρα του Αρχιμήδη ήταν ένας μηχανισμός που έδειχνε τους πλανήτες να περιφέρονται γύρω από τον Ήλιο. Ένας πρώην επιμελητής του Μουσείου Επιστήμης του Λονδίνου δημιούργησε το πρώτο αντίγραφο της περίφημης σφαίρας του Αρχιμήδη, ενός μηχανισμού που έδειχνε τους πλανήτες να περιφέρονται γύρω από τον Ήλιο.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):