Η γυναίκα γνωστού ηθοποιού διαθέτει το απόλυτο κορμί!

jada-pinkett-smith-will-smith-wife

jada-pinkett-smith-will-smith-wife
Η γυναίκα γνωστού ηθοποιού διαθέτει το απόλυτο κορμί και ας έχει σβήσει ήδη 41 (σαράντα ένα) κεράκια από την τελευταία γενέθλια τούρτα της! Η εν λόγω κυρία, η οποία είναι 41 χρόνων, διαθέτει κορμί που θα το ζήλευαν πολλές, ακόμη και πολύ μικρότερές της!

jada-pinkett-smith-will-smith-wife

Ο λόγος για την πανέμορφη σύζυγο του γνωστού ηθοποιού Will Smith, την Jada Pinkett Smith, που ο φακός την εντόπισε σε παραλία της Χαβάη να φορά 1 (ένα) λευκό μικροσκοπικό μαγιό μπικίνι και όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψε τις εντυπώσεις!

jada-pinkett-smith-will-smith-wife

src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Τα Κύτταρα Σας Ακούνε – Γιατρευτείτε Μιλώντας Στο Σώμα Σας

H επιστήμη αρχίζει να συνειδητοποιεί την αρχέγονη γνώση των σαμάνων, των θεραπευτών και των πνευματικών δασκάλων, που βασίζονταν στις μοναδικές πνευματικές ιδιότητες του μυαλού για την επούλωση σωματικών και ψυχικών τραυμάτων. Το σώμα μας αποτελείται από κύτταρα και σε αυτά πρέπει να δώσουμε προσοχή, όταν απαιτούμε κάτι από αυτό.

golden-foods-travel-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε Μάνη, Ναύπλιο, Σκόπελο, Ζάκυνθο, Μετέωρα

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) 3ήμερο για 2 (δύο) άτομα σε Μάνη, Ναύπλιο, Σκόπελο, Ζάκυνθο, Μετέωρα και ζήσε μοναδικές εμπειρίες σε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδος. Διοργάνωση διαγωνισμού: Goldenfoods Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού: Πέμπτη 31 Μαΐου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):