Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 διπλές προσκλήσεις για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

attica-zoological-park-talc-magazine-competition


attica-zoological-park-talc-magazine-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρεις) διπλές προσκλήσεις για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Κάθε τυχερός θα κερδίσει από μια διπλή πρόσκληση για έναν ενήλικα και ένα παιδί 3-12 ετών.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Ταλκ Εκδοτική (Talk free press), Αττικό Ζωολογικό Πάρκο (Attica Zoological Park).
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 19 Μαΐου 2013 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, κάνοντας like σε αυτήν τη σελίδα.

 Όροι στη σελίδα συμμετοχής.

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Talk Attica Zoological Park
και κερδισε τα δωρα του διαγωνισμού.

Αναλυτικά:

  •  Οι νικητές θα μπορούν να εξαργυρώσουν το δώρο τους για 3 μήνες μετά την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, επισκεπτόμενοι το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο όποια ημέρα θέλουν από τις 9 το πρωί μέχρι τη δύση του ηλίου.

 Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

  • Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο αποτελεί έναν μοναδικό ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό προορισμό για οικογένειες με παιδιά, αλλά και για όλες τις ηλικίες! Μόλις 20 (είκοσι) λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, σε μια έκταση 200 στρεμμάτων, θα θαυμάσετε 2.000 ζώα από 5 ηπείρους, όπως λιοντάρια, καμηλοπαρδάλεις, μαϊμούδες, τίγρεις, αρκούδες, πιγκουίνους, παπαγάλους, δελφίνια και πολλά άλλα, και θα μάθετε πολλές συναρπαστικές πληροφορίες για την ζωή και τις συνήθειές τους. Μην χάσετε την ελεύθερη πτήση αρπακτικών πουλιών, και την εκπαιδευτική παρουσίαση θαλάσσιων θηλαστικών. Θα βρείτε παιδική χαρά, μαγαζί με σουβενίρ, καφετέρια και 3 χώρους πικνίκ.

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα smartphone LG K10 από το newsbeast.gr

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το νέο 4G smartphone, LG K10, αξίας 249 ευρώ από το newsbeast.gr Διοργάνωση διαγωνισμού: newsbeast.gr και ΓΕΡΜΑΝΟΣ (germanos.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 (15:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες: Το LG K10 4G με μεγάλη οθόνη 5.3″ HD, […]

Τα πέντε όπλα που κάνουν τη διαφορά Ελλάδας και Τουρκίας

Τι είναι αυτά τα όπλα που καθορίζουν τη νίκη ή την ήττα στη μάχη των αντίπαλων δυνάμεων; Νίκη ή ήττα – ένα ζήτημα ζωής ή θανάτου. Τα πέντε όπλα στο οπλοστάσιο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που κάνουν τη διαφορά Ελλάδας και Τουρκίας.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):