Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 διπλές προσκλήσεις για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

attica-zoological-park-talc-magazine-competition


attica-zoological-park-talc-magazine-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρεις) διπλές προσκλήσεις για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Κάθε τυχερός θα κερδίσει από μια διπλή πρόσκληση για έναν ενήλικα και ένα παιδί 3-12 ετών.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Ταλκ Εκδοτική (Talk free press), Αττικό Ζωολογικό Πάρκο (Attica Zoological Park).
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 19 Μαΐου 2013 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, κάνοντας like σε αυτήν τη σελίδα.

 Όροι στη σελίδα συμμετοχής.

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Talk Attica Zoological Park
και κερδισε τα δωρα του διαγωνισμού.

Αναλυτικά:

  •  Οι νικητές θα μπορούν να εξαργυρώσουν το δώρο τους για 3 μήνες μετά την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, επισκεπτόμενοι το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο όποια ημέρα θέλουν από τις 9 το πρωί μέχρι τη δύση του ηλίου.

 Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

  • Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο αποτελεί έναν μοναδικό ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό προορισμό για οικογένειες με παιδιά, αλλά και για όλες τις ηλικίες! Μόλις 20 (είκοσι) λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, σε μια έκταση 200 στρεμμάτων, θα θαυμάσετε 2.000 ζώα από 5 ηπείρους, όπως λιοντάρια, καμηλοπαρδάλεις, μαϊμούδες, τίγρεις, αρκούδες, πιγκουίνους, παπαγάλους, δελφίνια και πολλά άλλα, και θα μάθετε πολλές συναρπαστικές πληροφορίες για την ζωή και τις συνήθειές τους. Μην χάσετε την ελεύθερη πτήση αρπακτικών πουλιών, και την εκπαιδευτική παρουσίαση θαλάσσιων θηλαστικών. Θα βρείτε παιδική χαρά, μαγαζί με σουβενίρ, καφετέρια και 3 χώρους πικνίκ.

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

greek-government-officials-arrested-newsfeast

Οφειλές 694.602.909 εκατομμύρια ευρώ στο δημόσιο από 185 πολίτες

Οφειλές της τάξεως των 694.602.909 εκατομμυρίων ευρώ προσεγγίζουν οι συνολικές οφειλές προς το δημόσιο των 185 (εκατόν ογδόντα πέντε) συλληφθέντων από την Ελληνική αστυνομία από τον Ιανουάριο του 2011 μέχρι και τις 15 (δεκαπέντε) Μαρτίου του 2012, σύμφωνα με την έγγραφη απάντηση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη. Η έγγραφη απάντηση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ιστιοπλοϊκή κρουαζιέρα Πόρο – Αίγινα από το Bubbleicious Tea Bar

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό διήμερη ιστιοπλοϊκή κρουαζιέρα για 2 άτομα στον Πόρο – Αίγινα (25 -26 Ιουνίου) από την εταιρία ‘OPEN SEA’! Διοργάνωση διαγωνισμού: Bubbleicious Tea Bar (bubbleicious.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):