Ο Kurtis Peterson καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκισης επειδή έκανε σεξ με…

kurtis-peterson-mugshot-sentenced-michigan

kurtis-peterson-mugshot-sentenced-michigan

Ο 36χρονος Kurtis Peterson από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ ομολόγησε την πράξη του και καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκιση. Ένας φίλος του συγκατοίκου του, τον έπιασε επ’αυτοφώρω και τον κατέδωσε στην αστυνομία. Το δικαστήριο στο Μίσιγκαν (Michigan) τον καταδίκασε με ποινή 15 (δεκαπέντε) χρόνια στη φυλακή ενώ ο συνήγορός του ισχυρίστηκε ότι χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας. Η πράξη για την οποία καταδικάστηκε ο άνδρας ήταν ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με σκύλους και μάλιστα 2 (δυο) φορές μέσα στο έτος 2012.

src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις έναν μάρσιπο Stokke από το Dads Rules

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό έναν μάρσιπο Stokke MyCarrier. Διοργάνωση διαγωνισμού: Dads Rules (dadsrules.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 06 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Η καλλιτέχνης Heidi Voet χρησιμοποιεί φρούτα, λαχανικά και φωτογραφίες για να περάσει το μήνυμα της υπερκατανάλωσης

Η καλλιτέχνης Heidi Voet ζει και εργάζεται μεταξύ Shanghai και Βρυξελλών. Στο έργο της Fruit & Vegetables (φρούτα και λαχανικά) πήρε φωτογραφίες γυμνών γυναικών που συνέλεξε από κινέζικα περιοδικά και σε συνδυασμό με φρέσκα λαχανικά αποτύπωσε τη δική της οπτική γωνία στο θέμα του υπερκαταναλωτισμού.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):