Ο Kurtis Peterson καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκισης επειδή έκανε σεξ με…

kurtis-peterson-mugshot-sentenced-michigan

kurtis-peterson-mugshot-sentenced-michigan

Ο 36χρονος Kurtis Peterson από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ ομολόγησε την πράξη του και καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκιση. Ένας φίλος του συγκατοίκου του, τον έπιασε επ’αυτοφώρω και τον κατέδωσε στην αστυνομία. Το δικαστήριο στο Μίσιγκαν (Michigan) τον καταδίκασε με ποινή 15 (δεκαπέντε) χρόνια στη φυλακή ενώ ο συνήγορός του ισχυρίστηκε ότι χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας. Η πράξη για την οποία καταδικάστηκε ο άνδρας ήταν ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με σκύλους και μάλιστα 2 (δυο) φορές μέσα στο έτος 2012.

src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Fitness tips: gym working out programme and diet

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 105 8μηνες συνδρομές στα top γυμναστήρια της Αττικής !

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 105 (εκατόν πέντε) 8μηνες συνδρομές στα top γυμναστήρια της Αττικής και ξεκίνα να γυμνάζεσαι για να «φτιάξεις» το σώμα που επιθυμείς και να απογειώσεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα μέσα από την συχνή άθληση. Διοργάνωση διαγωνισμού: Shape Magazine Greece Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τρίτη 03 Απριλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τριήμερη διαμονή στην Αστυπάλαια από το Trivago.gr

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα στο πολυτελές Melograno Villas, με πρωινό και δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι/αεροδρόμιο της Αστυπάλαιας. Διοργάνωση διαγωνισμού: Trivago.gr (trivago.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 (23:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):