Συνελήφθησαν τρεις νεαροί για κατοχή ναρκωτικών στην Πτολεμαΐδα

ptolemaida-greek-police-arrest-cannabis


ptolemaida-greek-police-arrest-cannabis

Τρεις ημεδαποί, δύο 25χρονοι και ένας 21χρονος, συνελήφθησαν τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου στην περιοχή Κουρίου της Πτολεμαΐδας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.  Συγκεκριμένα, οι 3 (τρεις) συλληφθέντες, βρέθηκαν να κατείχαν από κοινού μικροποσότητα κάνναβης, η οποία απορρίφθηκε από το εσωτερικό του Ι.Χ. επιβατικού αυτοκίνητου στο οποίο επέβαιναν, αφού ο 25χρονος οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα, προκειμένου να αποφύγουν επικείμενο έλεγχο από αστυνομικούς.

src src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις 4 Allou! Day Pass από την Shell Smart Club

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό από τέσσερα Allou! Day Pass για να ζήσεις στιγμές ατέλειωτης διασκέδασης στο Allou Fun Park ! Διοργάνωση διαγωνισμού: Shell Smart Club Greece (shellsmart.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 (12:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Celebrities: Η Τσέχα Λολίτα Petra Nemcova μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο!

Ο παλμός της showbiz χτυπά ακόμα δυνατά στις Κάννες και η Petra Nemcova μας ταξιδεύει με τον πιο sexy τρόπο σε περασμένες δεκαετίες. H Τσέχα καλλονή, βγήκε από τα ρούχα της και φόρεσε ένα pin-up bikini ποζάροντας με παιχνιδιάρικη διάθεση στην παραλία. Οι sexy καμπύλες της διαγράφονται κάτω από το στενό μαγιό, ενώ το κόσμημα που […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):