Pokerstars και Full Tilt αποκλείονται από την αγορά τυχερών παιχνιδιών των Η.Π.Α. ;

massachusetts-gaming-commission-gambling-pokerstars-fulltilt


massachusetts-gaming-commission-gambling-pokerstars-fulltilt

Δύο μήνες πριν, σαν μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου του προϋπολογισμού, οι νομοθέτες της Μασαχουσέτης, εισήγαγαν ένα νομοσχέδιο που θα επέτρεπε στην κρατική εταιρεία λαχείων να ρυθμίσει τα τυχερά παιχνίδια στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένου και του πόκερ, υλοποιώντας ένα σχέδιο σε δύο μέρη. Το πρώτο στάδιο, θα επιτρέψει στην εταιρεία να προσφέρει λαχεία online, ενώ το δεύτερο θα δώσει τη δυνατότητα στην Επιτροπή Παιγνίων της Μασαχουσέτης να χορηγήσει άδειες για online εκμετάλλευση των τυχερών παιγνίων από operators.

Πριν το Σαββατοκύριακο, η Μασαχουσέτη εισήγαγε τροποποιήσεις στο σχέδιο του προϋπολογισμού, που επιτρέπουν την εισαγωγή διαπολιτειακού πόκερ ανάμεσα στη Μασαχουσέτη και πολιτείες που πέρασαν παρόμοιες ρυθμίσεις για τα τυχερά παιχνίδια, καθώς και τον περιορισμό του αριθμού των νόμιμων online poker rooms σε τρεις.

Πιο σημαντική από τις τροπολογίες, όμως, ήταν η ρήτρα που αφορά τους “bad actors”, η οποία ουσιαστικά θα απαγορεύσει το δικαίωμα άδειας, σε οποιονδήποτε πάροχο online πόκερ συνέχισε να εργάζεται στην αγορά τυχερών παιχνιδιών των ΗΠΑ μετά τον νόμο που αφορά τα παιχνίδια στο Διαδίκτυο (UIGEA) το 2006.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μασαχουσέτη εφάρμοσε τον όρο για τους “bad actors” στις 13 Οκτωβρίου του 2006, αντίθετα με τη Νεβάδα που ήταν πιο επιεικής εφαρμόζοντας τη συγκεκριμένη ρήτρα τον Δεκέμβριο του 2006, αφήνοντας περίοδο 10 εβδομάδων στους παρόχους να συμμορφωθούν με τον UIGEA.

Επίσης, συζητήθηκε το θέμα που αφορά το τέλος αδείας για τους παρόχους online πόκερ. Το συγκεκριμένο τέλος, θα κοστίσει τουλάχιστον $ 10 εκατ., ενώ θα υπάρχει και μηνιαίο κόστος μετά τα δύο πρώτα έτη λειτουργίας. Οι νομοθέτες δεν έχουν ακόμη αποφασίσει το ποσό στο οποίο θα ανέρχεται το συγκεκριμένο τέλος.

Μόλις εκδοθεί η άδεια από τις αρχές τυχερών παιχνιδιών Μασαχουσέτης, οι πάροχοι θα έχουν προθεσμία 30 ημερών για να πληρώσουν τα $10.000.000 και αν ένα site δεν ξεκίνησει τη λειτουργία του εντός αυτής της προθεσμίας, θα υπάρχει πρόστιμο που θα ανέρχεται στα $25 εκατ.

Αν και η διαδικασία νομοθετικής ρύθμισης της συγκεκριμένης αγοράς και το πόκερ ειδικότερα, βρίσκεται σε εξέλιξη σε αρκετές πολιτείες, αποτελεί σημαντική είδηση η παρουσία του όρου των “bad actors” στο προσχέδιο της Μασαχουσέτης, καθώς μία τέτοια εξέλιξη αποκλείει την PokerStars, το Full Τilt και άλλες εταιρείες από τη συγκεκριμένη αγορά, καθώς συνέχισαν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους, μετά τον UIGEA.

Είναι βέβαιο ότι πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα από τις Η.Π.Α., αναφορικά με τη ρύθμιση της αγοράς online παιγνίων και τις προσπάθειες για επιστροφή του online πόκερ.

src src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

ben-jerrys-scoop-tour-ice-cream-competition

Διαγωνισμός Scoop Tour 2012 για να Κερδίσεις δωρεάν παγωτό Ben & Jerry’s για ένα χρόνο

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό παγωτό για 1 (ένα) χρόνο από την εταιρεία Ben & Jerry’s, ψηφίζοντας την αγαπημένη σου γεύση! Οι τυχεροί θα είναι 3 (τρεις). Ταυτόχρονα έχετε την ευκαιρία να προσκαλέσετε το βαν με τα παγωτά Ben& Jerry’s στη δική σας πόλη για να σας φέρουν και να σας κεράσουν την αγαπημένη σας γεύση! Διοργάνωση […]

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ- ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΩΝ JUMBO ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ! ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΙ;»ΟΙ PORSCHE ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΩΣΤΡΕΣ»-«ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ;» ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΡΗΝΕΙ 1.600 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ 20.000 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ

Για μια ακόμα φορά, η χώρα ολόκληρη συγκλονίζεται από ένα τροχαίο.

Αυτή τη φορά, νεκρός δεν είναι ένας γνωστός τραγουδιστής, αλλά μια μάνα με το μωρό της, καθώς και άλλοι δύο. Οι τελευταίοι, επιβάτες μιας Porsche, η οποία έφυγε ανεξέλεγκτη με τρομερή ταχύτητα μέσα στο πάρκινγκ της Εθνικής Οδού, στο 83ο χιλιόμετρο, στο Ύπατο Θηβών. Το βίντεο που κυκλοφόρησε είναι συγκλονιστικό.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):