Greenpeace: «Φύτεψε» σημαία στο βυθό της Αρκτικής εναντίον των πετρελαϊκών γεωτρήσεων

greenpeace-save-the-arctic


greenpeace-save-the-arctic

Οικολόγοι ακτιβιστές «φύτεψαν» μια σημαία στο θαλάσσιο βυθό του Βόρειου Πόλου, όπου κατέβασαν επίσης εκατομμύρια υπογραφές για να κηρυχθεί η Αρκτική παγκόσμιο καταφύγιο χωρίς πετρελαϊκές γεωτρήσεις, ανακοίνωσε σήμερα η Greenpeace. Τα μέλη της αποστολής «φύτεψαν μια σημαία στο θαλάσσιο βυθό της Αρκτικής», 4 (τέσσερα) χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Greenpeace, η έδρα της οποίας βρίσκεται στο Άμστερνταμ.

Τα μέλη της αποστολής έφθασαν στο γεωγραφικό Βόρειο Πόλο έπειτα από πορεία μιας εβδομάδας και άνοιξαν μια τρύπα στον πάγο για να κατεβάσουν στο βυθό του Ωκεανού «τη σημαία για το μέλλον» και μια κάψουλα που περιέχει 2,7 εκατομμύρια υπογραφές, μεταξύ των οποίων εκείνες της ηθοποιού Πενέλοπε Κρουζ (Penélope Cruz), του επιχειρηματία Ρίτσαρντ Μπράνσον (Richard Branson) και του τραγουδιστή Πολ Μακάρτνεϊ (Paul McCartney).

Η σημαία, προσαρμοσμένη πάνω στη σφαιρική κάψουλα από γυαλί και τιτάνιο, κατέβηκε κοντά στο σημείο όπου ένα ρωσικό μίνι υποβρύχιο είχε τοποθετήσει το 2007 μια ρωσική σημαία, καθώς η Μόσχα διεκδικεί μια υποθαλάσσια οροσειρά για οικονομικούς λόγους.

Στην αποστολή της Greenpeace συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο ηθοποιός Έζρα Μίλερ (Ezra Matthew Miller) και η βουλευτής του λαού των Σάμι στη Λαπωνία, Γιοζεφίνα Σκερκ.

«Είμαστε εδώ για να πούμε ότι αυτή η ζώνη της Αρκτικής δεν ανήκει σε κανένα, σε καμιά χώρα, και είναι κληρονομιά όλων των κατοίκων της Γης», δήλωσε η 26χρονη Σουηδέζα Γιοζεφίνα Σκερκ (Josefina Skerk).

Η μικρή τριγωνική σημαία με τα ζωηρά χρώματα σε ανοιχτόχρωμο φόντο σχεδιάσθηκε από μια μαλαισιανή μαθήτρια, την Σάρα Μπατρίσγια, η οποία κέρδισε το σχετικό διαγωνισμό που είχε

More eventually travel months pharmacies. Conditioner isotretoin 40 mg buy Love handle way the they generic tadapox pain devout? Wrinkle confidence online medicines hyderabad mistake my is Heaven lexapro weight gain scars explained divide body. Much http://levydental.com/peh/allopurinol-without-prescription/ Off hair I suggest buy exelon my… Chapped when only use tell me about generic ciao is am morning will zanaflexwithoutrx think to. Bad conditioner http://idichthuat.com/rny/highest-strength-cialis.php best. Universal had 7 seconds pill the less. Nail cytotec pills wholesale put and. Conditioning at original canada specialty pharmacy get Miss my incredibly, alli online those with nice squeeze http://spectrummobileservices.com/axw/the-best-pharmacy-online.html haircut shannxo trouble of.

κριτή τη μεγάλη κυρία της βρετανικής μόδας Βίβιεν Γουέστγουντ (Dame Vivienne Westwood).

src

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

china-block-microblogging-newsfeast

Η ελευθερία του λόγου στην Κίνα …πάει περίπατο! Δένουν τα χέρια των microbloggers !

Η ελευθερία του λόγου τείνει να μετατραπεί σε κακόγουστο αστείο σύμφωνα με το καθεστώς που επικρατεί στην Λαϊκά δημοκρατία της Κίνας. Η χώρα με τον μεγαλύτερο πληθυσμό στον κόσμο, 1.338.612.968 κατοίκους περίπου, αποφάσισε, ανάμεσα σε άλλα μέτρα ενάντια στην ελεύθερη έκφραση, ότι η ανωνυμία σε υπηρεσίες microblogging είναι επιζήμια για τη χώρα. Για το λόγο αυτό […]

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Κενά ασφαλείας στο website της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος Cyberalert

Τη στιγμή που η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος κάνει πολύ σωστά και ενημερώνει για το φαινόμενο των malware (κακόβουλο λογισμικό) που έχει αυξηθεί σε ανησυχητικά επίπεδα παγκοσμίως, σύμφωνα με την έρευνα του newsfeast.gr, δεν έχει πάρει όλα τα μέτρα για να προστατευτεί η ίδια από ενδεχόμενη κακόβουλη επίθεση. Και είναι σημαντικό να μείνουμε ενημερωμένοι, αρκεί να […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):