Matt Giannetti: Νικητής του WPT Lucky Hearts Poker Open Main Event

matt-giannetti-wpt-lucky-hearts-poker-open

matt-giannetti-wpt-lucky-hearts-poker-open

O Αμερικανός Matt Giannetti από το Austin του Τέξας (Texas), αναδείχθηκε μεγάλος νικητής του WPT Lucky Hearts Poker Open Main Event, μετά από 115 (εκατόν δεκαπέντε) παρτίδες που διήρκεσε το τελικό τελικό τραπέζι. Ο 28χρονος Matt Giannetti ξεπέρασε 1 (ένα) field 369 παικτών, αποκομίζοντας $323.804 αλλά και την συμμετοχή αξίας $25,000 στο WPT Championship που θα διεξαχθεί την άνοιξη στο Bellagio.

Ο Matt Giannetti έχει συνολικά κέρδη που ξεπερνούν τα $4.25 εκατομμύρια.

Ο Gianetti ξεκίνησε στο τελικό τραπέζι ως chip leader, δίχως να χάσει κάποια στιγμή το προβάδισμά του. Ήταν αυτός που απέκλεισε, στην τρίτη θέση, τον Darryll Fish (τρεις φορές φιναλίστ του WPT) στέλνοντας εαυτόν και την Lily Kiletto στο heads-up.

Στο heads-up κέρδισε το μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας, Lily Kiletto, μέσα σε μόλις 6 hands.

Η Lily Κiletto έκανε raise από το button με 7, 8 (μπαστούνι – suited cards), δεχόμενη το 3-bet του Gianetti με 8 κούπα, 8 σπαθί. Η Kiletto απάντησε με all-in στις 3.920.000 μάρκες, αναγκάζοντας τον Gianetti να σκεφτεί την τελική του απάντηση για περίπου 2 (δύο) λεπτά. Τελικά, ο τελευταίος έκανε το call και, με το board να έρχεται 3 σπαθί, 2 μπαστούνι, 2 κούπα, 9 μπαστούνι, J (βαλέ) σπαθί, ο Matt Gianetti κατέκτησε το WPT Lucky Hearts Poker Open Main Event.

Τη σύνθεση του 6-handed final table συμπλήρωναν οι Darryll Fish, Danny Shiff, Hayden Fortini και Matthew Salsberg.

 

Τα χρηματικά έπαθλα των έξι φιναλίστ ήταν τα εξής :

  1. Matt Giannetti, $323,804
  2. Lily Kiletto, $191,880
  3. Darryll Fish, $125,921
  4. Danny Shiff, $86,946
  5. Hayden Fortini, $64,160
  6. Matthew Salsberg, $50,968

src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τριήμερη διαμονή στο Πήλιο από το Cherrybox

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις με πρωινό) για 2 άτομα στον ξενώνα Mountain’s Secret στο Πήλιο! Διοργάνωση διαγωνισμού: Cherrybox (cherrybox.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες: Το ταξίδι μπορεί να γίνει μέχρι το τέλος του έτους […]

marc-by-marc-jacobs-watch-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα στιλάτο ρολόι Marc by Marc Jacobs προσφορά της Melina May

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα στιλάτο ρολόι Marc by Marc Jacobs σε χρυσή απόχρωση, την απόχρωση του απόλυτου στυλ, συμπληρώνοντας απλά το e-mail σου στη φόρμα συμμετοχής. Διοργάνωση διαγωνισμού: MelinaMay Κλήρωση διαγωνισμό: Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την  Τετάρτη 07 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το υπέροχο ρολόι με την υπογραφή του […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):