Διαγωνισμός για του Αγίου Βαλεντίνου για να Κερδίσεις εισιτήρια για σένα και το ταίρι σου στον προορισμό της επιλογής σας!

blue-star-ferries-love-in-the-sea-valentines-day-competition

blue-star-ferries-love-in-the-sea-valentines-day-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρία) διπλά εισιτήρια μεταφοράς επιβατών προς τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Blue Star Ferries
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, κάνοντας like σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο της Blue Star Ferries και κερδισε δώρο διπλά εισιτήρια προς Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και τα νησιά του Β. Αιγαίου.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Συνταγή Ημέρας: Κόκκινες φακές με πατάτα

Συνταγή της ημέρας, με μία απολαυστική συνταγή για κόκκινες φακές με πατάτα, πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα, σε λιγότερο από μισή ώρα. Καλή σας όρεξη! Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά Βαθμός δυσκολίας (από 1 – 5): 1 – Πολύ εύκολη

coronavirus daily news

Συναγερμός στη Βόρεια Ελλάδα λόγω κρουσμάτων γρίπης των πτηνών στα Βαλκάνια

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι κτηνιατρικές αρχές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την ενημέρωση για κρούσματα γρίπης των πτηνών (τύπος γρίπης ο οποίος προκαλείται από ιούς που προσαρμόζονται στους οργανισμούς των πτηνών) στις γειτονικές χώρες της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας. Ήδη έχουν ενημερωθεί οι πτηνοτρόφοι σε περίπτωση που εντοπίσουν νεκρό άγριο πτηνό να επικοινωνούν άμεσα με τις υπηρεσίες, ενώ έχουν αρχίσει και δειγματοληπτικοί […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):