Διαγωνισμός για του Αγίου Βαλεντίνου για να Κερδίσεις εισιτήρια για σένα και το ταίρι σου στον προορισμό της επιλογής σας!

blue-star-ferries-love-in-the-sea-valentines-day-competition

blue-star-ferries-love-in-the-sea-valentines-day-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρία) διπλά εισιτήρια μεταφοράς επιβατών προς τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Blue Star Ferries
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, κάνοντας like σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο της Blue Star Ferries και κερδισε δώρο διπλά εισιτήρια προς Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και τα νησιά του Β. Αιγαίου.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

lappas-wsop-pokerstars-tournament

Έλληνας οδηγεί το τελικό τραπέζι του WSOP 2012 Event #47

Με μία μεγάλη ελληνική επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες το event #47 του World Series of Poker 2012 (WSOP 2012), με έναν έλληνα παίκτη να βρίσκεται στην 1η (πρώτη) θέση της κατάταξης. Πρόκειται για τον Χαράλαμπο Λάππα, ο οποίος κατάφερε να φτάσει στο final table το $1,500 Pot-Limit Omaha Hi-Low Split 8-or-Better event και μάλιστα να ξεκινάει […]

teeth-whitening-dental-esthetics

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την λεύκανση δοντιών

Πρόκειται για αισθητική τεχνική που βελτιώνει το χρώμα των δοντιών, πλησιάζοντας κατά το δυνατόν το φυσικό χρώμα που είχατε στην παιδική σας ηλικία. Σε συνεργασία πάντα με τον οδοντίατρό σας, επιλέγετε την απόχρωση του λευκού που επιθυμείτε και αναλόγως κάνετε το είδος της λεύκανσης που σας ταιριάζει. Για να προχωρήσει κανείς σε λεύκανση, θα πρέπει […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):