Διαγωνισμός για να Κερδίσεις μπλουζάκια του Techblog

win-free-t-shirt-techblog-competition


win-free-t-shirt-techblog-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 2 (δύο) μπλουζάκια (t-shirt) με τη στάμπα της τεχνολογικής ιστοσελίδας Techblog.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Techblog
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 (20:00)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού αφήνοντας το σχόλιό σας και αναφέροντας ποιο είναι το πιο τρελό μέρος που θα φορέσετε το μπλουζάκι πρώτη φορά, σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Techblog και κερδισε δώρο 2 (δύο) t-shirt με τη στάμπα της τεχνολογικής ιστοσελίδας Techblog.

  • Τα μπλουζάκια είναι σε νούμερο Large και Extra-Large και ο 1ος (πρώτος) από τους 2 (δύο) τυχερούς νικητές θα επιλέξει και πρώτος ποιο από τα δύο νούμερα θέλει.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

siesta-nap-noonday-sleep-good-for-health

Διατροφικές συνήθειες που μπορεί να διαταράξουν τον ύπνο σας

Ο ύπνος αποτελεί μια βασική βιολογική ανάγκη, που τα τελευταία χρόνια συγκεντρώνει αυξημένο ερευνητικό ενδιαφέρον. Και αυτό, γιατί φαίνεται ότι μπορεί να επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό τόσο την ποιότητα ζωής, όσο και την υγεία.

Διαγωνισμός για να κερδίσετε το αγαπημένο σας ζευγάρι παπούτσια από Peep toes, γόβες και μποτάκια μέχρι μπαλαρίνες και γαλότσες

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ότι παπούτσια διαλέξεις. Η επιλογές είναι πολλές, από πλατφόρμες, peep toes, γόβες, μπότες, μποτάκια, μπαλαρίνες μέχρι και γαλότσες. Διοργάνωση διαγωνισμού: Ntynomai Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τα παπούτσια της επιλογής σας επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα, διαλέξτε το αγαπημένο σας ζευγάρι […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):