Διαγωνισμός για να Κερδίσεις μπλουζάκια του Techblog

win-free-t-shirt-techblog-competition


win-free-t-shirt-techblog-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 2 (δύο) μπλουζάκια (t-shirt) με τη στάμπα της τεχνολογικής ιστοσελίδας Techblog.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Techblog
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 (20:00)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού αφήνοντας το σχόλιό σας και αναφέροντας ποιο είναι το πιο τρελό μέρος που θα φορέσετε το μπλουζάκι πρώτη φορά, σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Techblog και κερδισε δώρο 2 (δύο) t-shirt με τη στάμπα της τεχνολογικής ιστοσελίδας Techblog.

  • Τα μπλουζάκια είναι σε νούμερο Large και Extra-Large και ο 1ος (πρώτος) από τους 2 (δύο) τυχερούς νικητές θα επιλέξει και πρώτος ποιο από τα δύο νούμερα θέλει.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Παγκόσμια πρωτοτυπία για το Σουηδικό τραπεζικό σύστημα η εφαρμογή SWISH

H πρωτοπόρος Σουηδία ετοιμάζεται σχεδόν για πλήρη κατάργηση των μετρητών. «Τα μετρητά παραμένουν σημαντικό μέσο πληρωμών στις αγορές πολλών χωρών, αυτό όμως δεν ισχύει πλέον στη Σουηδία. Η χρήση μετρητών είναι περιορισμένη και μειώνεται ταχύτατα», αποκαλύπτει ο Νίκλας Άρβιντσον του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας KTH. Σε μια χώρα όπου οι χρεωστικές κάρτες χρησιμοποιούνται ακόμα και για τα […]

rigged-bad-beats-live-poker

Στην τελική ευθεία οι άδειες online τυχερών παιχνιδιών! Δες τις νέες εταιρίες

Η κατάθεση αιτήσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες και τα online casino για νέες άδειες διεξαγωγής τυχερών παιχνιδιών τελείωσε στις 7 Σεπτεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι κατέθεσαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να «προλάβουν» την προθεσμία, της Δευτέρας. Για όσους δεν πρόλαβαν υπάρχει και η 2η φάση κατάθεσης αιτήσεων. Η διαδικασία πάντως είναι ANOIXTH, δεν υπάρχει deadline και θα […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):