Κέρδισε στο Διαγωνισμό 80 διπλά εισιτήρια για την Avant Premiere της ταινίας «JACK REACHER»

win-tickets-avant-premiere-tom-cruise-jack-reacher-goodys-competition

win-tickets-avant-premiere-tom-cruise-jack-reacher-goodys-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 80 (ογδόντα) διπλά εισιτήρια για την Avant Premiere της ταινίας «JACK REACHER», με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise), η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Κινηματογράφο «ΠΤΙ-ΠΑΛΑΙ» την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013 στις 8:10 το βράδυ.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Goody’s Α.Ε.
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 (11:00)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού κάνοντας like σε αυτήν τη σελίδα.

Όροι συμμετοχής

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

 Πάρε μέρος στο διαγωνισμο των Goodys και κερδισε δώρο 80 (ογδόντα) διπλά εισιτήρια για την Avant Premiere της ταινίας Jack Reacher, με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Υγεία: Αναζωογονητική μάσκα προσώπου με μπύρα !

Μπύρα! Μη την πιείτε, μη λουστείτε. Φτιάξτε μια μάσκα αναζωογόνησης για το πρόσωπο! Η μπύρα,είναι πλούσια σε βιταμίνη Β, ιχνοστοιχεία και μέταλλα, τα οποία προσφέρουν αναζωογόνηση στο δέρμα. Η μαγιά της έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, που τρέφουν την επιδερμίδα.

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τριήμερη διαμονή με αυτοκίνητο στην Πιερία από το DRIVE Rent a Car

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) στο Poseidon Palace Hotel στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, σε συνδυασμό με δωρεάν ενοικίαση αυτοκινήτου για τις μετακινήσεις σας! Διοργάνωση διαγωνισμού: DRIVE  Rent a Car (drive-hellas.com) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 14 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες: […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):