Η ΔΟΕ αφαίρεσε το Ολυμπιακό μετάλλιο και τους τίτλους του Γύρου της Γαλλίας από τον ποδηλάτη Lance Armstrong

lance-armstrong-golden-olympic-medal-winner

lance-armstrong-golden-olympic-medal-winner

Όπως, λίγο πολύ αναμενόταν, η ΔΟΕ (Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή), προχώρησε στην αφαίρεση από το Λανς Άρμστρονγκ (Lance Armstrong) του χάλκινου μεταλλίου που είχε κερδίσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000. Η ΔΟΕ ενήργησε μετά την απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (UCI) να τιμωρήσει τον Αμερικανό ποδηλάτη με ισόβιο αποκλεισμό από τους αγώνες και να ακυρώσει τους 7 (επτά) τίτλους του από τον ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας, μετά την εμπλοκή του στη χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Ο Άρμστρονγκ είχε το δικαίωμα, εντός 21 (είκοσι μίας) ημερών, να ασκήσει έφεση στην απόφαση της UCI, κάτι που δεν έκανε.

«Έχουμε ήδη στείλει επιστολή στον Άρμστρονγκ, ζητώντας του να επιστρέψει το μετάλλιο. Ήταν μία απόφαση που είχε ληφθεί αρχικά στο εκτελεστικό συμβούλιο πριν από τα Χριστούγεννα. Περιμένουμε την επιβεβαίωση από την UCI ότι δεν έχει ασκήσει έφεση κατά της απόφασης αποκλεισμού του» δήλωσε εκπρόσωπος της ΔΟΕ (Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή).

src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Θεοσοφία: Tι συμβαίνει όταν «βλέπει» το τρίτο μάτι;

Το Τρίτο Μάτι ή έκτο Τσάκρα (Chakra) μεταφέρει την ενέργεια της καθαρής όρασης και Διάκρισης.  Βρίσκεται στο κέντρο της κεφαλής μεταξύ των φυσικών μας ματιών. Αυτό το τσάκρα ανοίγει την πόρτα πολυδιάστατα στις αισθήσεις μας, για να μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από τους πυκνούς περιορισμούς του ΕΓΩ, του υλιστικού, φυσικού μας κόσμου, που βασίζεται στην […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):