T.E.I. Ηπείρου: 5.000 στους 6.000 φοιτητές του ΤΕΙ Ηγουμενίτσας δεν πήραν πτυχίο!

tei-epirus-students-qualifications-diploma

tei-epirus-students-qualifications-diploma

Είναι από τα απίστευτα, που, όμως, έχουν συμβεί στην πραγματικότητα! Από τους 6.000 (έξι χιλιάδες) φοιτητές του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, του παραρτήματος Ηγουμενίτσας, οι 5.000 (πέντε χιλιάδες) περίπου δεν κατάφεραν να πάρουν πτυχίο. Ελάχιστοι, δηλαδή, έλαβαν πτυχίο από τα 3 (τρία) τμήματα.
Τώρα έχει μείνει ουσιαστικά 1 (ένα) τμήμα, αυτό των ξένων γλωσσών, στο ΤΕΙ Ηγουμενίτσας.
Είναι απογοητευτική η κατάσταση. Τι οδήγησε αλήθεια σ’ αυτό το χάλι; Προφανώς τα οικονομικά προβλήματα, καθώς πολλές οικογένειες δεν μπορούσαν να συντηρήσουν τα παιδιά τους. Αλλά και το εκπαιδευτικό σύστημα που στέλνει αδιάφορους νέους, με χαμηλή βαθμολογία, σε διάφορα τμήματα ανά την Ελλάδα.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις εισιτήρια μετ’ επιστροφής για Θεσσαλονίκη – Αθήνα

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό εισιτήρια μετ’ επιστροφής για τη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Αθήνα, από το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης. Διοργάνωση διαγωνισμού: ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε. (ktelthes.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 24 Απριλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ! Απολαύστε το Cold, cold Heart από τον Tony Bennett

Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Να έχετε όλοι μία πολύ όμορφη μέρα για εσάς και τους /τις Βαλεντίνους /Βαλεντίνες σας. Απολαύστε το Cold, Cold Heart ερμηνευμένο από τον Tony Bennett για τον εορταστικό doodle της Google για το 2012, μία ευγενική χορηγία των Columbia Records Sony / ATV και ξεκινήστε γλυκά την ημέρα σας.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):