T.E.I. Ηπείρου: 5.000 στους 6.000 φοιτητές του ΤΕΙ Ηγουμενίτσας δεν πήραν πτυχίο!

tei-epirus-students-qualifications-diploma

tei-epirus-students-qualifications-diploma

Είναι από τα απίστευτα, που, όμως, έχουν συμβεί στην πραγματικότητα! Από τους 6.000 (έξι χιλιάδες) φοιτητές του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, του παραρτήματος Ηγουμενίτσας, οι 5.000 (πέντε χιλιάδες) περίπου δεν κατάφεραν να πάρουν πτυχίο. Ελάχιστοι, δηλαδή, έλαβαν πτυχίο από τα 3 (τρία) τμήματα.
Τώρα έχει μείνει ουσιαστικά 1 (ένα) τμήμα, αυτό των ξένων γλωσσών, στο ΤΕΙ Ηγουμενίτσας.
Είναι απογοητευτική η κατάσταση. Τι οδήγησε αλήθεια σ’ αυτό το χάλι; Προφανώς τα οικονομικά προβλήματα, καθώς πολλές οικογένειες δεν μπορούσαν να συντηρήσουν τα παιδιά τους. Αλλά και το εκπαιδευτικό σύστημα που στέλνει αδιάφορους νέους, με χαμηλή βαθμολογία, σε διάφορα τμήματα ανά την Ελλάδα.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

greece-india-mad-nomad-off-road-motorike-trip

Greece2India: Ο Ηλίας Βροχίδης ή καλύτερα mad nomad ταξίδεψε με μηχανή μέχρι την Ινδία!

Στις 14 Απριλίου του 2007 ξεκίνησε μόνος του  από τη Θεσσαλονίκη με μια μικρή μοτοσικλέτα (Honda XR 250S), για να ταξιδέψει σε 10 (δέκα) μήνες 4 (τέσσερις) χώρες: Τουρκία, Ιράν, Πακιστάν και Ινδία. Τα σχέδια άλλαξαν πολλές φορές στην πορεία και κατέληξε να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από 2 (δύο) χρόνια και 2,5 (δυόμισι) μήνες, […]

Άγγελος Συρίγος: «Ήρθε η ώρα να αυξήσουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 μίλια»

Μια πρόταση που οπωσδήποτε ταράζει τα νερά του Αιγαίου έκανε με άρθρο του στην Καθημερινή της Κυριακής ο καθηγητής Άγγελος Συρίγος. Ο καθηγητής του Παντείου, σε άρθρο του με τίτλο «Ακυρώνοντας την τουρκική πολιτική», υποστηρίζει ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα συνεχίσει να αμφισβητεί με διαφόρους τρόπους το νομικό καθεστώς στο Αιγαίο.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):