Online θα διεξαχθεί η Day 1 για το International Stadiums Poker Tour (ISPT) στο Wembley Stadium

ispt-international-stadiums-poker-tour-wembley-stadium-online

ispt-international-stadiums-poker-tour-wembley-stadium-online

Το International Stadiums Poker Tour (ISPT) ετοιμάζεται για το πρώτο του event στο Wembley Stadium αυτή την άνοιξη και παρουσίασε μερικές αλλαγές στο πρόγραμμα του. Έτσι, αντί όλο το τουρνουά να διεξαχθεί μέσα στο Wembley Stadium, η Day 1 του πρώτου ISPT event θα διεξαχθεί online μεταξύ 3 Φεβρουαρίου και 19 Μαΐου.

Μέχρι 30.000 παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν τα €300 του buy-in και να παίξουν σε διάφορα online poker rooms. Το 10% του filed σε κάθε μία από τις Day 1 θα περάσει στην Day 2. Οι παίκτες θα ξεκινήσουν την Day 2 με τα chips που θα έχουν στο τέλος της Day 1.

Το ISPT (International Stadiums Poker Tour) το οποίο θα συνδυάζει live και online poker, έχει ενώσει τις δυνάμεις του με αρκετά online sites για την διεξαγωγή της Day 1. Τουρνουά για την Day 1 θα βρείτε στα Poker770.com, Poker770.es, Partouche.fr, MyPok.fr, Netbet.it και Lock Poker.

Η καινούρια μορφή επιτρέπει στους παίκτες να παίξουν όσες Day 1 θέλουν. Αν ένας παίκτης περάσει με 2 (δύο) συμμετοχές στην Day 2, μόνο η συμμετοχή με τα περισσότερα chips θα συνεχίσει. Η συμμετοχή με τα λιγότερα chips θα βγει από το παιχνίδι και ο παίκτης θα πάρει πίσω ένα χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στα chips του.

Οι παίκτες επίσης θα έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν €3,000 (ευρώ) για να παίξουν απευθείας στην Day 2. Αυτοί οι παίκτες θα ξεκινήσουν την Day 2, την 1 Ιουνίου με 50,000 chips, τα blinds να ξεκινάνε στα 100/200 και τα levels να κρατάνε 60 λεπτά.

Ανάμεσα στους παίκτες που θα βρίσκονται στο Wembley θα είναι και οι εκπρόσωποι του ISPT Patrik Antonius, Michael Mizrachi, Sam Trickett, Liz Lieu και David Benyamine.

Η Day 2 μέχρι Day 6 θα διεξαχθούν στο Wembley Stadium. Το ISPT αναφέρει ότι το 70% των παικτών που θα βρεθούν στο Wembley θα πληρωθούν.

Το αρχικό σχέδιο για το ISPT ήταν οι παίκτες να πληρώσουν €600 για να παίξουν 1 (ένα) τουρνουά σε shootout μορφή χρησιμοποιώντας laptops στις θέσεις του σταδίου. Μετά οι παίκτες που θα προκρίνονταν θα μεταφερόταν σε κανονικά τραπέζια στο γρασίδι του Wembley. Οι διοργανωτές αλλάξανε την μορφή του τουρνουά ακούγοντας τις συμβουλές των παικτών.

«Ακούσαμε τις συμβουλές των παικτών και έτσι καταλήξαμε σε αυτή την καινοτόμα μορφή», είπε ο πρόεδρος του ISPT Laurent Tapie. «Η δυνατότητα να παίξουν οι παίκτες από το σπίτι τους, πληρώνοντας ένα buy-in που αντέχει η τσέπη τους ήταν η λογική επιλογή.»

Αν και δεν υπάρχει εγγυημένο prize pool για το Main Event, o Tapie δήλωσε «σίγουρος» ότι το prize pool θα ξεπεράσει τα €10 (δέκα) εκατομμύρια και η καινούρια μορφή τουρνουά θα προσελκύσει ακόμα περισσότερους παίκτες.

«Στόχος μας είναι να ευχαριστήσουμε τους παίκτες από όλο τον κόσμο», είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) Prosper Masquelier του ISPT (International Stadiums Poker Tour)

Λεπτομέρειες για το πρώτο ISPT Main Event στο Wembley Stadium:

src src src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

carroten-sunsantions-gift-set-antivirus-mag-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 gift sets με προϊόντα από την νέα σειρά Sunsations Carroten

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) gift sets με προϊόντα από την νέα σειρά Sunsations Carroten και απόλαυσε υπεύθυνα τον καλοκαιρινό ήλιο στην παραλία! Διοργάνωση διαγωνισμού: Antivirus Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Πέμπτη 05 Ιουλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, δείτε παρακάτω το official video clip του τραγουδιού τις Shaya «summeris all around» και βρείτε […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):