Kατασχέθηκαν 22 τόνοι χασίς στα ελληνοαλβανικά σύνορα

hashish-confiscation-greek-albany-police-borders

hashish-confiscation-greek-albany-police-borders

Σε 22 (είκοσι δύο) τόνους ανέρχεται η ποσότητα κάνναβης, που κατάσχεσε το 2012, η αλβανική αστυνομία στις περιφέρειες Αργυροκάστρου και Αυλώνας, που έχουν κοινά σύνορα με την Ελλάδα. Πρόκειται για την μεγαλύτερη ποσότητα που κατάφερε να κατασχέσει ποτέ η αλβανική αστυνομία.

Την 1η (πρώτη) θέση στις χώρες προορισμού του χασίς κατέχει η Ελλάδα. Στη διεύθυνση Αστυνομίας της περιφέρειας Αυλώνας, συνδέουν την αύξηση διακίνησης ναρκωτικών προς Ελλάδα, με την οικονομική κρίση.

«Λόγω της κρίσης διαπιστώνεται χαλάρωση της επαγρύπνησης από την ελληνική αστυνομία», αναφέρουν υψηλόβαθμα στελέχη της αλβανικής αστυνομίας. Η διακίνηση, επισημάνουν οι ίδιες πηγές, γίνεται με ταχύπλοα σκάφη, προερχόμενα στο 90% των περιπτώσεων από τις ελληνικές ακτές (Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα, Πάτρα) και μόλις 10% από τις ιταλικές.

src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Arrested by the Greek police officers

ΕΛ.ΑΣ: Σημαντική επιτυχία με σύλληψη οχτώ(8) μελών, εγκληματικής ομάδας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ Αθήνα, 22 Σεπτεμβρίου 2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπραττε διαρρήξεις-κλοπές από οικίες, καταστήματα και αυτοκίνητα καθώς και κλοπές μοτοσυκλετών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και κυρίως στην Καλλιθέα και στη Νέα Σμύρνη Συνελήφθησαν (8) μέλη αυτής, ενώ ταυτοποιήθηκαν (13) επιπλέον μέλη που αναζητούνται Εξιχνιάστηκαν -16- περιπτώσεις διαρρήξεων καταστημάτων, -11- […]

rafael-rafa-nadal-parera-poker-injury

Ραφαέλ Ναδάλ: Το πόκερ με βοήθησε να παραμείνω σε καλή ψυχολογική κατάσταση

O Ραφαέλ «Ράφα» Ναδάλ Παρέρα επέστρεψε στα γήπεδα του τένις  όπου έχει συνηθίσει να κυριαρχεί, ωστόσο δεν έχει ξεχάσει τις άσχημες στιγμές του τραυματισμού του στο γόνατο, που τον κράτησαν 7 (επτά) μήνες εκτός δράσης. Σε αυτό το χρονικό διάστημα ο Ναδάλ, παραδέχτηκε ότι το γκολφ και η διαδικασία εκμάθησης πόκερ στο σπίτι του στην Ισπανία, ήταν οι […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):