Kατασχέθηκαν 22 τόνοι χασίς στα ελληνοαλβανικά σύνορα

hashish-confiscation-greek-albany-police-borders

hashish-confiscation-greek-albany-police-borders

Σε 22 (είκοσι δύο) τόνους ανέρχεται η ποσότητα κάνναβης, που κατάσχεσε το 2012, η αλβανική αστυνομία στις περιφέρειες Αργυροκάστρου και Αυλώνας, που έχουν κοινά σύνορα με την Ελλάδα. Πρόκειται για την μεγαλύτερη ποσότητα που κατάφερε να κατασχέσει ποτέ η αλβανική αστυνομία.

Την 1η (πρώτη) θέση στις χώρες προορισμού του χασίς κατέχει η Ελλάδα. Στη διεύθυνση Αστυνομίας της περιφέρειας Αυλώνας, συνδέουν την αύξηση διακίνησης ναρκωτικών προς Ελλάδα, με την οικονομική κρίση.

«Λόγω της κρίσης διαπιστώνεται χαλάρωση της επαγρύπνησης από την ελληνική αστυνομία», αναφέρουν υψηλόβαθμα στελέχη της αλβανικής αστυνομίας. Η διακίνηση, επισημάνουν οι ίδιες πηγές, γίνεται με ταχύπλοα σκάφη, προερχόμενα στο 90% των περιπτώσεων από τις ελληνικές ακτές (Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα, Πάτρα) και μόλις 10% από τις ιταλικές.

src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια παγωτομηχανή από το Μαμά Πεινάω

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μία παγωτομηχανή για παρασκευή frozen yogurt, σορμπέ και φυσικά παγωτού! Διοργάνωση διαγωνισμού: Μαμά Πεινάω (mamapeinao.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Γλυκό της ημέρας: Μους σοκολάτας με κονιάκ

Συνταγή για μους σοκολάτας με κονιάκ! Υλικά Συνταγής: 110 γρ. κουβερτούρα 3 αυγά χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια 1 κ.σ. κονιάκ Εκτέλεση Σπάμε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί (δηλαδή σε μπολ τοποθετημένο πάνω σε κατσαρολάκι με νερό που βράζει, χωρίς να ακουμπάει ο πάτος του μπολ στο νερό) […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):