Kατασχέθηκαν 22 τόνοι χασίς στα ελληνοαλβανικά σύνορα

hashish-confiscation-greek-albany-police-borders

hashish-confiscation-greek-albany-police-borders

Σε 22 (είκοσι δύο) τόνους ανέρχεται η ποσότητα κάνναβης, που κατάσχεσε το 2012, η αλβανική αστυνομία στις περιφέρειες Αργυροκάστρου και Αυλώνας, που έχουν κοινά σύνορα με την Ελλάδα. Πρόκειται για την μεγαλύτερη ποσότητα που κατάφερε να κατασχέσει ποτέ η αλβανική αστυνομία.

Την 1η (πρώτη) θέση στις χώρες προορισμού του χασίς κατέχει η Ελλάδα. Στη διεύθυνση Αστυνομίας της περιφέρειας Αυλώνας, συνδέουν την αύξηση διακίνησης ναρκωτικών προς Ελλάδα, με την οικονομική κρίση.

«Λόγω της κρίσης διαπιστώνεται χαλάρωση της επαγρύπνησης από την ελληνική αστυνομία», αναφέρουν υψηλόβαθμα στελέχη της αλβανικής αστυνομίας. Η διακίνηση, επισημάνουν οι ίδιες πηγές, γίνεται με ταχύπλοα σκάφη, προερχόμενα στο 90% των περιπτώσεων από τις ελληνικές ακτές (Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα, Πάτρα) και μόλις 10% από τις ιταλικές.

src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Αρχαία Ελλάδα: Η προσφορά του Ελληνικού πολιτισμού στην ανθρωπότητα

Μια απ’ τις πιο μεγαλοφυείς πολιτιστικές επινοήσεις του ανθρώπου είναι το Αλφάβητο και η Γραφή. Η συμβολή της είναι τεράστια στην ταχύτερη ροή του πολιτισμού, αλλά και στην καταπληκτική του εξέλιξη, ιδίως κατά τους τελευταίους αιώνες οπότε συμπληρώθηκε η γραφή με την τυπογραφία.

Edi Rama proud of his friendship with Erdogan

Εκδηλώθηκε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας: Περήφανος για τη φιλία του με Ερντογάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τις σχέσεις μεταξύ της Αλβανίας και της Ελλάδας, για την ΑΟΖ μεταξύ των δύο χωρών αλλά και για την ελληνοτουρκική κρίση και πώς θα μπορούσε αυτή να επιλυθεί, μίλησε ο Εντι Ράμα. Ο Αλβανός πρωθυπουργός σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega και τον δημοσιογράφο Γιάννη Μούτσο, εξηγεί γιατί η Αλβανία δεν αποδέχθηκε τη […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):