Διαγωνισμός για να Κερδίσεις Δωρεάν ένα laptop HP Pavilion G6-2160

win-contest-hp-pavilion-g6-2160-quest-pizza-fan-competition


win-contest-hp-pavilion-g6-2160-quest-pizza-fan-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (έναν) φορητό υπολογιστή (laptop) HP Pavilion g6-2160 ev, με κομψό φινίρισμα εξωτερικά και ισχυρά χαρακτηριστικά στο εσωτερικό.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Pizza Fan, HP Shop, Quest Online
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013 (12:00)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού από αυτήν τη σελίδα!

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο της Pizza Fan και κερδισε δώρο το φορητό υπολογιστή HP Pavilion g6 – 2160 ev (B9N69EA) αξίας 479€ (ευρώ).

Χαρακτηριστικά HP Pavilion G6-2160

  • Στο HP Pavilion G6-2160 είναι εγκατεστημένος ο διπύρηνος επεξεργαστής AMD A6-4400M APU 2.60 GHz.
  • Ο φορητός υπολογιστής HP Pavilion G6-2160 διαθέτει μνήμη 4 GB DDR3, αυξάνοντας τις επιδόσεις του φορητού, μετατρέποντας τον σε ένα ισχυρό σταθμό εργασίας και διασκέδασης!
  • Απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας ταινίες με τα διπλά γραφικά AMD Radeon HD 7520G και 7670M, που είναι ιδανικά για απλές καθημερινές λειτουργίες και για gaming.
  • Διαθέτει ταχύτατο σκληρό δίσκο 500 GB,  προστασίας από κραδασμούς και παρέχει άφθονο χώρο για τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα αρχεία σας.
  • Η οθόνη 15.6″ τεχνολογίας BrightView HD LED, με αναλογία 16:9 και ανάλυση 1366×768, παράγει πιο λαμπερές εικόνες για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας ταινίες και video σε υψηλή ανάλυση.
  • Εκμεταλλευτείτε την ασύρματη επικοινωνία για γρήγορες ταχύτητες και αδιάκοπο σήμα λήψης. Η μπαταρία Ιόντων λιθίου έχει μεγάλη διάρκεια και δεν αυξάνεται το μέγεθος ή το βάρος του notebook.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Βρες Τι Χρώμα Είναι Η Αύρα Σου Με Βάση Το Όνομά Σου !

Η αριθμολογική ανάλυση του ονόματός σου δείχνει το χρώμα της αύρας σου! Αλήθεια, εσύ γνωρίζεις ότι όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου μπορούν να χωρέσουν στο όνομά σου; Πως; Βρίσκοντας το αριθμολογικό αποτέλεσμα του ονόματός σου, μπορείς να δεις ποιο είναι το δικό σου χρώμα αύρας. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι έναν απλό υπολογισμό. Πάρε, […]

Διακόσμηση: Έτσι θα αφαιρέσετε τα αυτοκόλλητα τέλεια !

Είναι εύκολο να γεμίσουμε με ωραία αυτοκόλλητα όλες τις επιφάνειες, αλλά όλοι γνωρίζουμε πως δεν είναι το ίδιο εύκολο να τα βγάλουμε και χωρίς να αφήσουμε κάποιο σημάδι. Δείτε πως θα εξαφανίσετε τα αυτοκόλλητα από καθρέφτες, γυαλί, και προφυλακτήρες με μια μόνο κίνηση!

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):