Πρότυπο για τον ένα στους πέντε Βούλγαρους η ζωή των αρχαίων Ελλήνων

ancient-greek-market-school-life-preferred-by-bulgarians

ancient-greek-market-school-life-preferred-by-bulgarians

Ένας στους πέντε (1/5) Βούλγαρους πολίτες προτιμά τη ζωή των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων κι ένας στους δέκα (1/10) τη ζωή των ανθρώπων των σπηλαίων, όπως καταδεικνύουν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης του Ινστιτούτου Σύγχρονης Πολιτικής, που διεξήχθη το διάστημα από 6 έως 13 Δεκεμβρίου, με στόχο να δείξει εάν οι πολίτες της βαλκανικής αυτής χώρας είναι ευχαριστημένοι από τη ζωή τους.

Όπως δήλωσε ο κοινωνικός αναλυτής Ιλία Τζιαμπάζοφ, τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης είναι ενδεικτικά των προσδοκιών των πολιτών από τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας.

Ποσοστό 30% (τριάντα της εκατό) των ερωτηθέντων δήλωσαν ακόμη πως θα προτιμούσαν τη ζωή των ευγενών του Μεσαίωνα, ενώ ακολουθούν σε προτιμήσεις η ζωή των Γερμανών γραφέων του 19ου αιώνα και των Γάλλων αγροτών του 20ού αιώνα.

Στην ερώτηση εάν θα άλλαζαν τη ζωή τους για κάποια άλλη ζωή στο παρελθόν, το 10,4% απάντησε πως θα προτιμούσε να ζήσει σε 1 (ένα) απομονωμένο νησί, τοποθέτηση τυπική για τους κατοίκων των αστικών κέντρων.

src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

heroin-car-tank-police-kastanies-evros-newsfeast

Αντί για βενζίνη είχε ηρωίνη ένας 51άχρονος Βούλγαρος στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου

Μετά τον εντοπισμό 25 (είκοσι πέντε) κιλών ηρωίνης σε ρεζερβουάρ οχήματος, το τελωνείο στις Καστανιές του Έβρου βρίσκεται σε επιφυλακή. Η ναρκωτική ουσία (ηρωίνη) εντοπίστηκε στο ρεζερβουάρ του οχήματος το οποίο οδηγούσε 51άχρονος Βούλγαρος άντρας, ο οποίος είχε ξεκινήσει από την Τουρκία και είχε προορισμό την Βουλγαρία. Οι Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης και Δίωξης Λαθρομετανάστευσης συλλέγουν πληροφορίες για το κύκλωμα […]

interior design home decoration

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τραπεζαρία από το Edrano

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό την εντυπωσιακή δρύινη τραπεζαρία της φωτογραφίας, διαστάσεων 210 x 100 cm. Διοργάνωση διαγωνισμού: Edrano (edrano.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):